Social Media

Wat ik graag even kwijtwil

Als je toevallig vaker op mijn blog komt, heb je het vast wel voorbij zien komen. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn examens. Ik schrijf er nu redelijk vaak over naar mijn gevoel, dus sorry als het wat saai is. Het is voor mij nu erg belangrijk, dus er niet aan denken lukt me niet. 

Omdat het dus even een drukke periode is, vind ik het lastig om mijn blog helemaal goed bij te houden. Ik vind het super leuk om te doen, maar ik weet dat ik er niet teveel mee bezig mag en kan zijn. Ik ben bang dat er daardoor dan iets misgaat. Vandaar dit berichtje.

Over een weekje ben ik gelukkig weer van de examenstress af, maar voor mij is het onmogelijk om nu veel artikelen te schrijven voor mijn blog. Ik doe mijn best, maar deze week kan ik écht geen tijd vinden om nieuwe dingen te bedenken en te schrijven. Vooruit werken doe ik, maar dit is momenteel niet te doen. Nu weet ik niet of mensen waarde aan dit artikel hechten, maar toch vind ik het fijn om het even op te schrijven. 

Bloggen is voor mij een nieuwe hobby geworden: iets wat ik erg leuk vind en waar ik mijn passies in kan verwerken. Nu is mijn allergrootste passie muziek, en dat zal altijd zo blijven, maar ook schrijven, fotografie en beauty zijn dingen waar ik me graag mee bezig hou. Als deze drukke tijd weer voorbij is, ga ik me dan ook weer focussen op het schrijven.

Dat was wat ik even kwijt wilde. En bedankt als je mijn blog leest, dat waardeer ik echt. Met plezier volg ik zelf veel blogs, en het is leuk als jullie dat ook doen en deze passie met mij delen.

6 comments

 1. Succes met je examens meis! Dat is op dit moment echt het belangrijkste en daar moet je je op focussen!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 2. Heel begrijpelijk hoor, heeel veel succes!

  ReplyDelete
 3. Dat is heel normaal hoor! Heel veel succes met je examens.

  ReplyDelete
 4. Meer dan begrijpelijk meid. Heel veel succes met je examens!!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD