Social Media

Zomervakantie geboekt!


Mijn ouders, zus en ik waren al een tijdje aan het nadenken over waar we op vakantie zouden gaan. Nu vonden vooral mijn zus en ik het wel leuk om weer een echte 'zonvakantie' te hebben, dus uiteindelijk hebben de onze vlucht en hotel geboekt: we gaan naar Turkije!

Met z'n vieren zijn we al een aantal keer naar Turkije geweest. Meestal gaan we naar Side, maar dit jaar hebben we een mooi hotel gevonden in Alanya, een stadje aan de zuidkust van Turkije. Waarschijnlijk is het wel érg heet: in Side was het meestal rond de 40 graden... Dat wordt dus lekker aan het zwembad liggen! Wel gaan we natuurlijk de stad bekijken, maar ik gok dat we dat in de avond gaan doen. Op een gegeven moment heb ik wel genoeg van het zonnen en wil ik iets ondernemen.

Hoewel ik eerst eigenlijk liever naar een ander land wilde, gewoon een land waar ik nog nooit ben geweest, vind ik het toch wel leuk om weer naar Turkije te gaan. Het eten is erg lekker, het weer is goed en de mensen zijn over het algemeen erg aardig. Wat ik ook heel leuk vind, is dat er bij ons hotel een hammam is. Jaren geleden heb ik dit ook gedaan en ik vond het echt heerlijk. Een Turks stoombad, massages... Hier kan ik echt volop van genieten. 

Een tijdje geleden schreef ik ook een artikel over de Marokkaanse stijl voor in huis wat ik zo leuk vind. Nu weet ik dat Turkije wel verschilt van Marokko, maar in Turkije hebben ze ook altijd van die mooie lampjes, kussentjes en kleedjes voor in huis. Omdat ik nu deze stijl weer zo leuk vind, is het extra leuk om naar Turkije te gaan. In Nederland kun je deze spulletjes natuurlijk ook wel kopen, maar in Turkije zijn ze vast een stuk goedkoper én dan komt het echt uit Turkije, wat het ook leuker maakt.

Wel ga ik meteen de dag nadat we terugkomen uit Turkije een paar dagen naar Antwerpen met vriendinnen. Een beetje druk dus, maar wel erg leuk en gezellig. Ik kijk er nu al naar uit! Nog even de examens afmaken en dan lekker vakantie houden!

Hebben jullie al een vakantie geboekt?

5 comments

 1. Lekker vooruitzicht! Succes nog met je examens!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 2. Aah leeuk, nope ik heb het nog niet geboekt heb het iets te druk met de examens haha :)

  ReplyDelete
 3. Klinkt heerlijk! Succes nog met je examens. Hopelijk ga je ze allemaal halen!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD