Social Media

Chloé Eau de Parfum


Als je parfum leuk vindt, ken je deze vast wel: Chloé. Dit parfum is al een tijdje erg populair, en dankzij de webshop Parfumswinkel kon ik dit parfum uitproberen! Ik kende het merk en het parfum al wel en had 'm ook al weleens in de winkel geroken, maar nu kon ik het parfum echt testen.


Voor degenen die Parfumswinkel nog niet kennen: dit is een webshop waar ze onder andere parfums, maar ook make-up en huidverzorgingsproducten verkopen. Hier worden merken verkocht als Dolce & Gabanna, Marc Jacobs, Estée Lauder, Calvin Klein, Biotherm en Lancôme. Daarnaast krijg je bij elke bestelling een leuk proefje! Als je op werkdagen voor 15:30u bestelt, krijg je je bestelling de volgende dag al in huis. Ideaal, toch?

Van Parfumswinkel mocht ik het parfum Chloé uitproberen, waar ik erg benieuwd naar was. Ik had er al veel goeds over gehoord, en hij is natuurlijk niet voor niets populair.Allereerst vind ik alleen het doosje van het parfum al prachtig. Het flacon wordt als het ware 'tentoongesteld' in het doosje als je deze opent.


Dan het flacon: prachtig! Heel vrouwelijk en chique, en misschien een klein beetje aan de tuttige kant. Maar bij dit flacon vind ik dat persoonlijk helemaal niet erg. Sowieso vind ik alle flacons van het merk Chloé echt prachtig. Well done, Chloé!

    
Maar het belangrijkst is natuurlijk de geur. De basisnoten bestaan uit amber en cederhout, de hartnoten uit roos, magnolia en lelietjes-van-dalen en de topnoten uit pioenroos, lychee en fresia.

Uit de beschrijving van de geur met de noten is het nog erg lastig om je je de geur voor te kunnen stellen. Het is een hele bloemige geur, dus hier moet je wel van houden. Ik vind 'm persoonlijk heel vrouwelijk, en de geur kan door vrouwen van alle leeftijden gedragen worden. De geur is overigens niet echt zoet, wat ikzelf wel fijn vind aangezien ik daar niet zo van hou. Het ruikt echt naar een mengeling van verschillende bloemen, erg lekker!

Daarnaast blijft dit parfum tot mijn verbazing echt heel lang hangen! Omdat het niet zo'n zwaar parfum is, verwacht je misschien dat de geur wat sneller vervaagt. Maar dat is bij dit parfum helemaal niet het geval! Na uren ruik ik de geur zelf nog steeds, terwijl bij andere parfums ik de geur vaak zelf niet meer goed ruik (andere mensen nog wel). Ik heb over het parfum zelfs een keer een Rituals geur gespoten op mijn pols, en na een paar uur rook je Chloé er gewoon weer doorheen. Echt top!


Ik ben heel erg enthousiast over het parfum! Alles klopt: de verpakking, het flacon, de geur en natuurlijk het feit dat de geur erg lang blijft hangen! Dit parfum kan ik iedereen aanraden die van bloemige geuren houdt, want hij is zeker het proberen waard.

Chloé is onder andere te koop bij Parfumswinkel.nl voor €43,60 (30 ml). Goedkoper dan bij de Douglas (€50,50 voor 30 ml)!

Dit artikel is in samenwerking met Parfumswinkel.nl.

3 comments

 1. Chloé is ge-wel-dig. Blijft één van mijn favo parfums!

  ReplyDelete
 2. I'm getting a sample of this with my Sephora order this week :) Can't wait!
  www.GlossyFinds.com

  ReplyDelete
 3. Ziet er geweldig uit :) Liefs! x

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD