Social Media

Dr. van der Hoog: Moment Of Zen


Een drukke dag op het werk of op school, een tentamen- of toetsweek die eraan komt, een sollicitatiegesprek of een spannende ontmoeting: al deze dingen kunnen je stress bezorgen. Zelf raak ik niet zo snel gestrest (gelukkig maar), maar ik denk dat iedereen weleens stress heeft. Vooral met stress, maar ook als je moe bent, is het fijn om even te ontspannen met een rustig muziekje en een maskertje op. Een tijdje geleden kocht ik deze maskertjes van Dr. van der Hoog: Moment Of Zen, om lekker tot rust te komen.

In het pakket van Dr. van der Hoog Moment of Zen zitten vier maskers: Smooth Shea Butter Cupuaçu, Glamorous Goji Quinoa, Amazing Avocado en Beauty Bamboo Green Tea. Ze klinken allemaal al heel zen, dus ik was erg benieuwd of ze ook echt ontspannend zouden werken.Op de achterkant van de verpakking van de set, staat nog een uitleg over het gebruik van de maskers. De maskers moeten worden aangebracht op een schoon en droog gezicht, en je moet ze 10 tot 15 minuten laten intrekken. Hierna neem je het masker met lauwwarm water af. Wel leuk dat ze alle stappen hebben vermeld, maar ik neem aan dat iedereen wel weet hoe een maskertje werkt, haha.


De verpakkingen van de Dr. van der Hoog maskers vind ik altijd erg leuk: vrolijk en kleurrijk, maar doordat het zakje waar het masker inzit een omhulsel heeft, oogt het net wat luxer. Precies wat je nodig hebt bij een verwenmomentje!

Smooth Shea Butter Cupuaçu
Het eerste maskertje dat ik geprobeerd heb bevat Shea Boter. Het masker heeft wel een erg sterke zoete geur, wat ik jammer vind. Hier hou ik echt niet van, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ik vond het masker verder wel fijn: het voelde fijn aan op mijn gezicht, en na het afspoelen van het masker voelde mijn huid lekker zacht en schoon aan. Een prima masker! Wel jammer van de geur. Ook ben ik tevreden over de ingrediëntenlijst. Ik ben geen expert als het gaat om ingrediënten, maar zover ik weet zitten er geen irriterende bestandsdelen in behalve parfum. Gelukkig staat parfum redelijk onderaan de lijst, wat betekent dat het masker niet erg veel parfum bevat.


Glamorous Goji Quinoa
Dan dit scrubmasker van Dr. van der Hoog. Ik was erg benieuwd naar dit masker, maar helaas viel 'ie erg tegen. Dit scrubmasker prikte namelijk enorm op mijn gezicht, en ik heb het masker dan ook geen 15 minuten laten intrekken. Ik weet niet of dit de bedoeling is, maar ik vond het niet prettig. Qua bestandsdelen zit er fruit extract, parfum en linalool in, wat geen goede ingrediënten zijn voor je huid. Nee, absoluut geen aanrader. Jammer.


Amazing Avocado
Dit masker vond ik lekker ruiken: het rook namelijk naar komkommer, het ultieme maskeridee. Lekker fris, maar niet een te sterke geur. Het masker voelde erg fijn en zacht aan, en na het gebruik was mijn huid zacht en zag mijn gezicht er rustig en fris uit. De ingrediëntenlijst is ook prima, behalve dat er parfum inzit. Maar het masker was erg fijn!
Beauty Bamboo Green Tea
Het laatste masker dat het getest heb, maar zoals ze zeggen: last, but not least! Dit masker vond ik ook prettig: het irriteerde niet en het masker had een aangename geur. Wel staat parfum bijna bovenaan de ingrediëntenlijst, wat jammer is. Parfum kan je huid uitdrogen en zelfs sneller laten verouderen, en dat willen we natuurlijk niet hebben!Ik ben wel tevreden over dit maskersetje van Dr. van der Hoog. Op het scrubmasker na vond ik de maskers fijn aanvoelen op mijn gezicht, en zag mijn huid na het gebruik er rustig uit. Nu weet ik eerlijk gezegd niet of de maskers daadwerkelijk iets hebben gedaan voor mijn huid, maar het voelde in ieder geval zacht aan. Het scrubmasker is echt een afrader, want een prikkende substantie op je gezicht is natuurlijk niet wat je wil. Mijn favoriet? Amazing Avocado!

Hebben jullie weleens maskers van Dr. van der Hoog geprobeerd? En zo ja, welke is jullie favoriet?

8 comments

 1. (help, ik weet nu niet of dit een dubbele comment gaat zijn, maar het lukte dacht ik niet daarnet) ik heb deze maskers nog niet geprobeerd, maar ze lijken me wel heel erg fijn om eens te proberen na een drukke dag!

  xo - Naomi in Wonderland

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ze zijn inderdaad fijn, en nee hoor. Ik zie geen dubbele comment :)

   Delete
 2. Hij is ontzettend lekker! Ik heb het pakketje ook gekocht. Regelmatig komt kruidvat/trekpleister met een geschenkpakketje van Dr. van der Hoog!

  ReplyDelete
 3. De maskers zien er goed uit. Ik gebruik al heel lang geen gezichtsmaskers meer, dit moet ik weer oppakken.

  ReplyDelete
 4. Wat fijn zo een setje. Ik vind de maskers van Dr. van der Hoog altijd erg fijn. Deze klinken ook zeker niet verkeerd!

  ReplyDelete
 5. De verpakkingen zijn in ieder geval een leuk pluspunt! Jammer dat het scrubmasker zo tegenviel, hier was ik het meest benieuwd naar :)

  ReplyDelete
 6. Wat ziet dat er leuk uit! Klinkt goed.

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD