Social Media

Essie Bahama Mama

  
Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn zus een nagellakje van Essie. Essie is echt mijn favoriete nagellakmerk, dus ik werd al blij toen ik het cadeautje zag. Maar het was ook nog eens Bahama Mama! Deze kleur wilde ik al een hele tijd, maar had 'm nooit zelf gekocht. Toevallig had ik deze kleur genoemd in een Wishlist, vandaar dat mijn zus deze kleur had gekocht!
Bahama Mama vind ik wel een aparte kleur. Het neigt soms naar roze op foto's, maar soms ook naar paars. Normaal zou ik niet zo snel kiezen voor een roze of paarse nagellak, maar deze kleur vind ik wel bijzonder. Ik kwam bij deze kleur, omdat Estée van essiebutton deze kleur in een favourites video liet zien. Meteen vond ik het een hele mooie kleur, dus ik vind het dan ook erg leuk dat ik 'm nu zelf ook heb.


Het was nogal moeilijk om de kleur goed vast te leggen met mijn camera, op een of andere manier oogde de kleur zelfs donkerrood, terwijl dat in het echt niet het geval is. Daarom heb ik de foto hierboven met mijn iPhone 6 gemaakt. Op de foto komt de kleur wel goed tot zijn recht. De kleur doet me denken aan aubergine, maar hij is net wat rozer. Heel apart. Hier heb ik trouwens twee laagjes aangebracht. Een laagje zou denk ik ook wel genoeg zijn, maar ik vind twee laagjes altijd wat mooier en hierdoor is de kleur ook donkerder en intenser.


De kleur van dit lakje vind ik echt prachtig! Ik moet er wel weer even aan wennen, omdat ik de laatste tijd voornamelijk nude kleuren heb gedragen. Maar ik ben er zeker erg blij mee! En natuurlijk zijn de Essie nagellakjes altijd fijn: ze blijven erg lang zitten en zijn makkelijk om aan te brengen. Ik ben er heel erg blij mee!

Essie nagellakjes zijn onder andere te koop bij DA drogisten en bij de Etos voor €9,99 per stuk.

6 comments

 1. Dit kleurtje staat al een tijdje op mijn wishlist, wat een mooie kleur!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 2. wow super mooi kleurtje!! De nagellak van Essie is altijd zo mooi en fijn!! :)

  ReplyDelete
 3. Ik vind het echt een prachtig kleurtje! x

  ReplyDelete
 4. Prachtige kleur :) Liefs! x

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD