Social Media

Inspiration: two piece outfits


De zomer komt er weer bijna aan en dat betekent natuurlijk lekker zomerse kleding: shorts, bloemenprints, leuke jurkjes en zonnebrillen. De laatste tijd zie ik regelmatig een nieuwe trend voorbijkomen, en dat zijn de 'two piece outfits', of ook wel 'twin sets'.Deze outfits bestaan uit een top met bijvoorbeeld een rok, broek of short met dezelfde print. Zelf vind ik dit er super leuk uitzien, en ik vond het daarom leuk om wat hele leuke two piece outfits met jullie te delen!


Wat een prachtige prints en outfits, vinden jullie niet? Persoonlijk vind ik het er echt heel leuk uitzien, zelfs leuker dan een jumpsuit of playsuit. Een jump- of playsuit kan ook erg leuk zijn, maar ik voel me er altijd een beetje kinderlijk in omdat het één kledingstuk is. Deze two piece sets vind ik echt prachtig, en ik kan dan ook niet wachten om zelf een leuke aan te schaffen. Mijn favorieten zijn de eerste, tweede en derde, maar eigenlijk vind ik ze allemaal erg leuk!

Welke sets zijn jullie favorieten?

1 comment

  1. Ik vind het erg leuk. Ik vind een playsuit juist vrouwelijk, grappig hoe verschillend dit kan zijn ;-)

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD