Social Media

Jarig (en geslaagd)!


Vandaag word ik alweer een jaartje ouder! Vanaf vandaag leef ik precies 19 jaar op deze aardbol. Vroeger vond ik het altijd zo oud klinken als iemand 'al' 19 was, maar nu voel ik me eigenlijk nog heel jong en vind ik het ook nog heel jong klinken. 19 is eigenlijk zo'n tussenin leeftijd, en niet echt bijzonder. Bij 18 mag je bijvoorbeeld allemaal 'nieuwe' dingen: autorijden, drinken, roken, stemmen voor verkiezingen, etc. Met 19 mag je, zover ik weet, niets nieuws. Maar toch wel leuk om weer een jaartje ouder te worden.

Als jullie me toevallig volgen op social media, hebben jullie misschien wel gezien dat mijn verjaardag niet het enige is wat ik kan vieren. Ik ben namelijk ook geslaagd!! Ik ben zo opgelucht, want ik vond het echt spannend en had het ook niet echt verwacht. Uiteindelijk ben ik wel ruim geslaagd, en heb ik op mijn cijferlijst maar één zesje. Eindelijk heb ik dan mijn VWO-diploma binnen, en zekerheid dat ik écht naar Maastricht kan om daar te gaan studeren. Nu de volgende opdracht: op zoek naar een kamer, en daarna ook echt verhuizen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Als je benieuwd bent naar de studie die ik ga volgen, dan kun je dat in dit artikel lezen.

14 comments

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag en diploma!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 2. Van harte gefeliciteerd, dubbel zelfs! Super goed gedaan!

  ReplyDelete
 3. Gefeliciteeerd met beide! Ik ben zelf ook geslaagd voor mijn havo haha :') Maar het is bij jouw toch ook weer echt dubbel feest zo met je verjaardag erbij super leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje, jij ook gefeliciteerd met je diploma! Ja inderdaad, echt heel leuk!

   Delete
 4. Gefeliciteerd met je verjaardag en diploma!

  ReplyDelete
 5. Gefeliciteerd met je diploma en je verjaardag meid!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD