Social Media

Leuke handgemaakte zomersieraden (+ kortingscode!)


De zomer is alweer begonnen en dat is deze week ook aan het weer te zien! Eindelijk wordt het weer warm en zonnig, dus de zomerkleding kan ook weer gedragen worden. Maar wat niet kan ontbreken zijn natuurlijk leuke accessoires! In samenwerking met de webshop Milouzzi kunnen jullie korting krijgen op hun accessoires!

Milouzzi is een webshop die handgemaakte sieraden verkoopt. Hierboven zie je een paar van mijn favorieten. De prijzen liggen ongeveer tussen de €4,95 en de €24,95 (voor een setje armbanden). Je kunt er terecht voor vrolijke sieraden met felle kleurtjes zoals mintgroen en roze, maar ook voor neutralere en subtielere sieraden in het zilver of goud. Zo hebben ze bijvoorbeeld armbanden met een quote of double dots oorbellen (die hierboven te zien zijn). Zelf hou ik meer van subtielere sieraden, en vooral de drie armbandjes hierboven vind ik erg leuk.

De kortingscode die jullie kunnen gebruiken voor de sieraden van Milouzzi is NATURE10. Deze kortingscode geeft je 10% korting op je bestelling en is vanaf vandaag 29 juni t/m maandag 6 juli geldig! Hiermee kunnen jullie mij ook een handje helpen, want ik doe namelijk mee met de Blogger Challenge van Milouzzi. Een aantal bloggers zijn uitgekozen om tegen elkaar te 'strijden' en hebben allemaal een unieke kortingscode gekregen. Hoe vaker mijn kortingscode wordt gebruikt op de webshop, hoe groter de kans is dat ik win. De winnaar wordt het gezicht van een nieuwe serie sieraden van Milouzzi en krijgt als eerst deze nieuwe sieraden opgestuurd! Ik zou het erg leuk vinden als ik mezelf straks de winnares zou mogen noemen, en een eventuele winactie zou kunnen organiseren voor jullie met de nieuwe sieraden van Milouzzi!

Neem dus gerust een kijkje op de webshop van Milouzzi en gebruik bij je bestelling de kortingscode NATURE10! Thanks!

Dit artikel is in samenwerking met Milouzzi.

4 comments

 1. Leuk! Vooral dat armbandje met mintgroen klavertje.

  ReplyDelete
 2. Heel mooi en zomers! Ik ken de webshop nog maar net en vind het erg leuk allemaal.

  ReplyDelete
 3. Lekker zomers! Ik houd er wel van. Ik ga zeker even een kijkje nemen! x

  ReplyDelete
 4. Mooie sieraden! Deze webshop ken ik niet :) Liefs! x

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD