Social Media

MAC Velvet Teddy Lipstick


Sinds ik MAC lipsticks koop, ben ik er helemaal weg van. De lipsticks zijn fijn in gebruik, de pigmentatie is goed en de kleur blijft erg lang zitten. Ik kon het dan ook niet weerstaan om deze lipstick niet te kopen, namelijk Velvet Teddy. Deze lipstick had ik al een tijdje op het oog, maar nu besloot ik 'm dan ook echt te kopen.


Velvet Teddy heeft een matte finish, wat voor mij nieuw was. Zelf heb ik alleen een satin en amplified creme finish van MAC, dus ik was wel benieuwd hoe de matte lipsticks zouden zijn. Ik heb weleens gehoord dat sommige stroef zijn en af en toe ook een tikkeltje uitdrogend.Het is altijd lastig om de kleur goed uit te laten komen op een foto, omdat de kleur in elk licht weer anders oogt. Velvet Teddy is een bruinige kleur, en de kleur ligt eigenlijk tussen de twee swatches hierboven in. De bovenste foto is gemaakt in 'gewoon' licht, de onderste foto is gemaakt met natuurlijk licht dat op mijn arm schijnt. De lipstick is in het echt wat bruiner dan de onderste swatch.


En dan de kleur op mijn lippen! In het echt is de kleur nog wat bruiner, maar zoals ik al zei ligt dit ook aan het licht. Ook kleurt de lipstick anders bij iedereen, omdat iedereen van zichzelf een andere kleur lippen heeft. 

De lipstick vind ik erg prettig aanvoelen op de lippen, en gelukkig totaal niet uitdrogend. Ook voelt hij niet stroef, maar juist fijn en glad. Daarnaast blijft de lipstick erg lang zitten, en je kunt er gerust mee eten! Na een aantal uur vervaagt de kleur wel, maar je ziet 'm nog steeds zitten. Zelf vind ik het fijn om de lipstick af en toe bij te werken, om de kleur wat intenser te maken.


Ik ben echt heel blij met deze lipstick! De kleur is mooi, hij voelt fijn aan op mijn lippen, de pigmentatie is top en hij blijft lang zitten. Wat wil je nog meer?! Ik denk dat ik deze kleur erg vaak ga dragen, want de kleur vind ik prachtig. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een bruinige lipstick!

De lipstick Velvet Teddy is te koop bij MAC Stores of Douglas voor €19,00.

Wat vinden jullie van deze kleur?

5 comments

 1. Ik vind dit een hele mooie kleur!

  PS. Wij hebben een winactie, het zou leuk zijn als je mee doet!
  www.Melana.nl

  ReplyDelete
 2. Deze kleur zou mij dan weer niet staan, maar volgens mij staat hij je erg goed!

  ReplyDelete
 3. Had nooit gedacht dat een bruine lipstick zo leuk kon staan!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD