Social Media

MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle


Eindelijk heb ik dan ook een Mineralize Skinfinish van MAC! Al een hele tijd dat ik deze highlighter op het oog, maar nu heb ik 'm dan ook echt gekocht: de welbekende Soft and Gentle. Ik had er al zoveel goeds over gelezen en gehoord, dat ik natuurlijk niet achter kon blijven. En ik kan je nu alvast vertellen: hij is prachtig!


De Mineralize Skinfinishes van MAC zijn echt bekende producten van het merk, en met een goede reden. Ze zien er niet alleen prachtig uit in de verpakking, maar geven ook een geweldige glans op je gezicht. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat Soft and Gentle wel de meest bekende is en misschien ook wel het meest geliefd. Ik was dan ook heel benieuwd na alle reviews die ik erover gelezen had. 

Highlighter bij budgetmerken zijn nog best lastig te vinden. Deze vind je hier namelijk niet zo makkelijk, en daardoor kom je al snel uit op de duurdere merken. Wel weet ik dat Essense een redelijk nieuwe highlighter heeft, en ook Make-Up Revolution heeft er een aantal.
De verpakking van de Mineralize Skinfinishes is sinds een tijdje veranderd. Veel mensen vonden de oude verpakking mooier, maar omdat ik nog geen Mineralize Skinfinish heb kan ik de verpakkingen natuurlijk niet vergelijken. Deze verpakking vind ik ook prima, en het ziet er nog steeds luxe en mooi uit.Alleen de kleuren in de highlighter zelf zijn al prachtig om naar te kijken. 


Wat een prachtige glans, vinden jullie niet? Het is een champagne-achtige kleur en straalt echt van je huid af!


Wat ben ik blij met deze mooie highlighter! Gelukkig maar, want erg goedkoop is 'ie zeker niet. Maar je kunt er natuurlijk wel oneindig lang mee doen, dus ik vind het 'm wel waard!

MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle is te koop op maccosmetics.com of bij Douglas voor €29,50.

Wat is jullie favoriete highlighter?

12 comments

 1. Een prachtige highlighter! Ik vind de oude verpakking inderdaad mooier en praktischer, achja het gaat uiteindelijk om het product en dat is nog steeds een beauty!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 2. Wauw, wat een prachtige highlighter. Echt een plaatje!

  ReplyDelete
 3. Een prachtige highlighter!

  ReplyDelete
 4. Wauw wat is die mooi! Het klinkt als een behoorlijk bedrag maar als je ziet hoe lang je er mee doet en hoe hoogwaardig het product eigenlijk is valt het ook weer mee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Volgens mij duurt het een eeuwigheid voordat hij op is!

   Delete
 5. Fijn dat je er blij mee bent! Het ziet er heel mooi uit.

  ReplyDelete
 6. Deze highlighter is echt prachtig, ik weet eigenlijk wel zeker dat ik hem wil kopen wauw! Oook een leuke review!

  ReplyDelete
 7. Ik wil deze ZO graag! Heb denk ik al 90 reviews gelezen maar blijf het toch uitstellen om deze te kopen..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dan zou ik 'm echt een keer kopen als ik jou was, haha!

   Delete
 8. Ik heb hem ook en ik vind hem zoooo mooi! Je gaat er onwijs veel plezier van hebben.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD