Social Media

Maybelinne Volum' Express Mascara


Persoonlijk vind ik het altijd leuk om nieuwe mascara's te testen om te kijken wat ze doen met mijn wimpers. Omdat mijn mascara die ik dagelijks gebruik, Le Volume de Chanel, nu toch echt wel aan zijn einde is, besloot ik deze mascara van Maybelinne te testen. Om eerlijk te zijn gebruik ik bijna nooit producten van Maybelinne. Hier zit verder geen reden achter, maar daarom was ik dus wel benieuwd hoe ik deze mascara zou vinden.


Als eerst natuurlijk de verpakking: deze is niet bijzonder. Hij oogt niet heel chique, maar ook niet erg goedkoop. Ik vind het op zich wel een mooie verpakking, maar niet bijzonder mooi. Gewoon prima.

  

Het borsteltje is eigenlijk net zoals de verpakking niet bijzonder. Gewoon een standaard borsteltje voor een mascara: recht en redelijk dun. Zelf vind ik deze borsteltjes het fijnst werken, omdat je makkelijk bij alle wimpers kunt komen. Het borsteltje heeft wel echte haartjes, en geen rubberen 'haartjes'.Het resultaat vind ik erg mooi! Zoals je op de foto's kunt zien maakt de mascara mijn wimpers echt langer en natuurlijk een stuk zwarter en opvallender. Mijn wimpers blijven niet aan elkaar plakken en er ontstaan ook geen klonten aan de wimpers. Hij krult mijn wimpers ook prima, maar dit had denk ik nog wel wat spectaculairder gekund. Verder vind ik het een heel mooi effect geven! Je hebt ook helemaal niet veel laagjes nodig, dus hij is perfect als je vaak haast hebt in de ochtend.


Naar mijn mening is dit echt een hele fijne mascara! Omdat het borsteltje zo smal is, kun je gemakkelijk bij alle wimpers. Ook maakt het mijn wimpers echt een stuk langer en opvallender, wat ik zeker een pluspunt vind. De krul vind ik niet bijzonder, maar al met al vind ik dit een goede mascara! Hij is natuurlijk wel iets prijziger dan een echte budget mascara, maar ik vind hem de prijs wel waard. Zeker een aanrader!

De Maybelinne Volum' Express Mascara is te koop bij onder andere de Kruidvat voor €13,99.

9 comments

 1. Mooie mascara, staat je erg goed!

  www.LanaDrama.nl

  ReplyDelete
 2. Krul kan je altijd nog met een wimperkruller maken :) Super fijne review en wat een resultaat zeg! Ik denk dat ik deze ook wel wil :D

  ReplyDelete
 3. Dit was jaren lang mijn favoriete mascara en weet eigenlijk niet zo goed waarom ik deze niet meer gebruik! Goede reminder dit artikel ;-)

  ReplyDelete
 4. Deze mascara ken ik zelf nog helemaal niet, maar hij geeft wel een heel mooi effect x

  ReplyDelete
 5. Wauw deze mascara staat je prachtig!

  ReplyDelete
 6. Ziet er goed uit, heel mooi effect geeft ie :)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD