Social Media

Mijn make-up hoekje


Vandaag leek het me wel leuk om mijn make-up hoekje op mijn kamer met jullie te delen. In dit 'hoekje' heb ik namelijk de producten liggen die ik het meest gebruik. Laatst heb ik al mijn everyday make-up producten met jullie gedeeld, die je hier kunt zien als je benieuwd bent. Ben je benieuwd naar dit hoekje? Lees dan vooral verder!Hierboven zie je een aantal producten in de transparante houder staan. Een aantal lipproducten van MAC en Hema, mijn geliefde oogschaduwbasis van Too Faced en een aantal mascara's. Voor degenen die benieuwd zijn: dit make-up houdertje is te koop bij de Xenos en kost als het goed is €4,99. Bij de Action zijn dit soort opbergdoosjes nog wat goedkoper geloof ik, maar ik was hierbij niet in de buurt. 
  

En dan mijn kwasten! (Sorry, ze zijn niet gewassen voor de foto). Hier ben ik echt ontzettend blij mee! Ik heb kwasten van Real Techniques en Zoeva, en ik gebruik ze met veel plezier. Deze kwasten kan ik echt iedereen aanraden, want ze zijn erg fijn in gebruik. En ze zien er ook nog eens mooi uit!Een geurkaars kan natuurlijk niet ontbreken. Vooral Yankee Candles vind ik heerlijk. Deze lavendelkaars ruikt erg lekker.


Dan twee producten die ik ook erg graag gebruik, namelijk MAC Soft and Gentle en Lush Mint Julips. De lipscrub van Lush vind ik erg fijn als ik hele drogen lippen heb. De meeste lipscrubs van Lush vind ik te zoet, maar deze ruikt en smaakt lekker naar mint!


Dan het laadje: hierin liggen een aantal paletten van Urban Decay en nog een paar blushes. Deze producten gebruik ik ook vaak en ik vond ze hier wel mooi inpassen.


Een blush die ik erg mooi vind, is deze van Sleek. Dit is de blush Rosegold, een dupe van de blush Orgasm van NARS. Ik kan ze niet vergelijken omdat ik die van NARS niet heb, maar ik vind deze blush wel erg mooi!


Hopelijk vonden jullie het leuk om even een kijkje te nemen in mijn make-up hoekje. Dit zijn niet alle producten die ik heb, maar wel die ik het vaakst gebruik. Ik vind het er in ieder geval wel leuk uitzien zo!

12 comments

 1. Leuk om te zien, wat ziet alles er mooi en opgeruimd uit!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 2. Ik heb dezelfde kaptafel, wat leuk!
  Echt een mooi opgeruimd hoekje is het :)
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 3. Leuk berichtje en leuk om te zien! Wat is alles netjes! haha :-) x

  ReplyDelete
 4. Superleuk om te zien hoe je gezellige make-uphoekje eruit ziet <3

  ReplyDelete
 5. Heel leuk om te zien en mooie producten heb je.

  ReplyDelete
 6. Wat ziet het er leuk uit! Die kaptafel wat je hebt, wil ik letterlijk mijn hele leven al, haha :-)

  ReplyDelete
 7. Wat heb jij een mooi hoekje met mooie producten zeg!

  ReplyDelete
 8. Wauw, wat een prachtige producten heb je! En wat een leuk hoekje heb je ervan gemaakt!

  ReplyDelete
 9. Leuk geordend :) Liefs! x

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD