Social Media

Mijn Verjaardagscadeaus


Afgelopen zondag was ik jarig en heb ik mijn 19e verjaardag gevierd met wat familie en kennissen. Het was gelukkig erg lekker weer, dus we konden gezellig buiten zitten en wat drinken en eten. Ik heb wat hele leuke dingen gekregen voor mijn verjaardag die ik graag met jullie wil delen. Naast deze cadeautjes heb ik kaartjes, nog meer bloemen en ook wat geld ontvangen. Als je benieuwd bent naar de cadeaus die ik heb ontvangen, lees dan vooral verder!


Als eerst heb ik een aantal bossen bloemen ontvangen voor mijn verjaardag, maar ook omdat ik geslaagd ben voor het VWO. Ik vind het altijd super leuk om bloemen te krijgen en die op mijn kamer neer te zetten, omdat het mijn kamer zo leuk opfleurt.


Van mijn tante heb ik dit prachtige Turkse lampje gekregen die ik al een hele tijd graag wilde. Dit is alleen het 'lampenbolletje', de houder moet nog geleverd worden in de winkel. Op de foto ziet het er misschien nog niet zo heel bijzonder uit, maar met een lampje erin ziet het er echt prachtig uit.


Ook heb ik dit boek 'Wild' van Cheryl Strayed gekregen. Ik had al een keer de trailer van de verfilming gezien, en het leek me wel een mooi en interessant verhaal. Het gaat namelijk over een vrouw die een hele zware reis te voet gaat maken door de bergen. Verder weet ik niet zoveel over het verhaal, dus ik ben erg benieuwd. Het boek heb ik in het Engels gekregen, wat ik extra leuk vind. Nu heb ik lekker iets om in de vakantie te lezen!Van mijn zus heb ik dit leuke kookboek gekregen! Aankomend jaar moet ik toch echt op kamers, en hierbij hoort natuurlijk koken. Ik kook eigenlijk nooit, dus dit is wel een hele uitdaging. Om eerlijk te zijn kende ik dit kookboek nog niet, maar het schijnt heel populair te zijn. √Čn de schrijfsters zijn ook bloggers! Ik heb al een beetje door het boek gebladerd en het ziet er erg leuk uit. Ook zijn de recepten geloof ik niet heel erg moeilijk, dus dat vind ik ook wel fijn.


Deze dromenvanger heb ik van mijn ouders gekregen. Ik was met mijn moeder in de stad, en ik zag deze hangen. Dromenvangers vind ik er altijd mooi uitzien, en de gedachten erachter vind ik ook wel wat hebben. Het lijkt me erg mooi om deze ergens aan de muur te hangen.


Verder kreeg ik nog een mooi lakje van essie in de kleur 'Bahama Mama'. Hier was ik al even naar opzoek dus ik ben er heel blij mee! Ook kreeg ik nog twee heerlijke producten van Lush. Deze ruiken geweldig! De bathbomb heet Twilight en ruikt naar lavendel een ylang ylang: een hele frisse en lichtzoete geur. Deze heb ik al een keer gehad, en ik vond 'm heerlijk. De bubble bar slice heet Sunnyside en ruikt naar citrusvruchten: sinaasappel en citroen. Ook heel lekker, vooral voor in de zomer.


Van mijn ouders kreeg ik ook deze prachtige ring. Deze heb ik samen met mijn moeder uitgezocht in een leuk buitenlands winkeltje in Nijmegen. Hier hadden ze hele mooie ringen, dus het duurde even voordat ik een keuze had gemaakt. Uiteindelijk ben ik voor deze ring gegaan met een lapis lazuli. Ik hou van dit soort 'oude' ringen met een steen erin.


En een geschenksetje van Rituals is natuurlijk altijd goed! Rituals vind ik echt een geweldig merk, en ik loop altijd uren rond in die winkel. Ik ben hier dan ook heel erg blij mee! Zulke kleine verpakkingen zijn ook altijd handig voor op vakantie.


Dit waren dan de cadeautjes die ik met jullie wilde delen! Ik ben echt heel erg blij met alles wat ik gekregen heb, en ik ga er nog lang van genieten.

7 comments

 1. het kook boek is zo leuk en handig liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben benieuwd! Hij ziet er in ieder geval super leuk uit!

   Delete
 2. Wat heb je leuke dingen gekregen! Ik heb ook veel goede verhalen gehoord over het kookboek. Ik ben benieuwd wat jij ervan vind!

  ReplyDelete
 3. Aaah leuk zo'n kookboek en ik vind trouwens je ring echt prachtig meid! Jaloers ahaha

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie cadeaus heb je gekregen!

  ReplyDelete
 5. Ah dat Rituals setje, die ruikt zoooo lekker!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD