Social Media

My Everyday Make-Up


Vandaag vond ik het wel leuk om mijn 'everyday' producten met jullie te delen. Ik gebruik immers eigenlijk elke dag make-up, en dit zijn dan ook producten die ik erg fijn vind en graag gebruik. Je zou het ook mijn 'all time favourites' van het moment kunnen noemen, want met deze producten creëer ik mijn alledaagse make-uplook.Laten we beginnen bij het begin: de basis. De foundation die ik op dit moment elke dag gebruik is de Rimmel Match Perfection met SPF 18 in de kleur 100 ivory. Mijn gezicht is best licht, en daardoor heb ik ook altijd de lichtste kleur nodig. Deze matcht goed bij mijn huidskleur, wat natuurlijk erg belangrijk is. Een review kun je hier lezen.

Tijdens het schrijven van dit artikel, kom ik erachter dat ik helemaal vergeten ben mijn poeder op de foto te zetten, stom! Om mijn foundation beter te laten zitten de hele dag door, gebruik ik de MAC Prep+Prime Transparant Finishing Powder Pressed. Dit is een transparante poeder (de naam zegt het al), die ervoor zorgt dat de foundation op z'n plek blijft en dat je niet gaat glimmen. Mijn review vind je hier.


Voor bronzer en highlighter pak ik meestal mijn Urban Decay Flushed Palette in de kleur streak. Zoals je ook kunt zien, gebruik ik dit palette erg vaak en ben ik grote fan. Vooral de highlighter vind ik prachtig. Dit palette is ook erg handig voor op reis, want je hebt dan natuurlijk meteen drie producten in één. Swatches van dit palet vind je hier.


Voor blush gebruik ik vaak mijn geliefde van KIKO genaamd Sun Lovers Blush in 01 Ipanema Peach. Deze blush is al van een jaar geleden, dus of je 'm nog kan kopen is maar de vraag. De naam van de blush is een beetje misleidend, want de kleur vind ik meer naar roze dan naar perzik neigen. De kleur is prachtig en heeft een gouden glans.


Dan voor mijn wenkbrauwen gebruik ik graag de Anastasia Brow Powder Duo in Dark Brown. Deze heb ik een keer online besteld, en de kleur heb ik dus op de gok gekozen. Ik was bang dat de kleuren te donker zouden zijn, maar gelukkig passen ze perfect bij mijn wenkbrauwen. Een heel fijn product, maar helaas ook aan de dure kant. Wel heb ik hier al erg lang plezier van, en er zit gelukkig pas een klein deukje in.

Als oogschaduwbasis gebruik ik mijn Too Faced Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer. Deze is ontzettend fijn! Oogschaduw blijft de hele dag mooi zitten, en je hoeft maar een héél klein beetje primer te gebruiken waardoor hij ook erg zuinig in gebruik is. Ik heb weleens iets gelezen over het scheiden van het product en de vloeistof in de verpakking, en dit heb ik zelf ook gemerkt. Dit gebeurt echter alleen als je 'm een tijdje niet gebruikt, en als je 'm weer gaat gebruiken is dit niet meer het geval. Geen reden om 'm niet te kopen vind ik.


Waar ik heel veel van hou, is mijn Naked Basics van Urban Decay. Misschien ziet het palette er in eerste instantie een beetje saai uit, maar de pigmentatie is geweldig! Op het moment hou ik heel erg van matte oogschaduws, en ik gebruik dit palette dan ook (bijna) elke dag. Zeker zijn geld waard! Swatches zijn hier te zien.

Als ik eyeliner draag, gebruik ik momenteel graag de Rimmel Exaggerate Eye Liner in 002 Absolute Brown. Normaal koop ik zelf altijd een zwarte eyeliner, maar deze heb ik een keer gekregen. Hij bevalt erg goed! Hij is fijn in gebruik, en het valt eigenlijk niet zo op dat het bruin is omdat het een hele donkere kleur bruin is.

Voor mascara gebruik ik mijn Le Volume de Chanel mascara. Populair en geliefd door vele beautybloggers, en met een goede reden. Hij is prijzig, maar doet z'n werk erg goed en ik ben er erg blij mee. Helaas begint hij een beetje uit te drogen, dus binnenkort moet ik weer een nieuwe mascara aanschaffen. Een uitgebreide review lees je hier.

Een lipstick die ik heel graag gebruik is MAC Faux. Wat een geweldige lipstick is dit! De kleur is prachtig, hij blijft erg lang zitten en de satin finish is prachtig. Prima lipstick om elke dag te dragen, en hij is zeker zijn geld waard. Love it! Lees hier mijn review.

En dan: last, but not least mijn Scotch&Soda Barfly parfum. Oh my, wat ruikt dit parfum goddelijk! Misschien is dit wel mijn favoriet aller tijden. Heerlijk ruikt 'ie! Erg mannelijk, want het is ook een unisex- of zelfs mannengeur (geen idee eigenlijk). Als je weleens in Scotch&Soda komt, herken je de geur vast wel. Ze hebben namelijk een luchtverfrisser in elke winkel hangen met deze geur. Als deze geur op is, ga ik 'm zeker weten opnieuw aanschaffen. Lees hier meer over dit parfum.

Zo, dit waren mijn 'everyday' make-up producten. Hopelijk hebben jullie hier wat inspiratie kunnen uithalen.

Welke producten gebruiken jullie dagelijks?

5 comments

 1. Jij hebt pareltjes in huis. De Kiko blush ziet er mooi uit. Ik heb en gebruik niet zo veel verschillende producten.

  ReplyDelete
 2. Wauwie, De lipstick lijkt me echt geweldig!

  ReplyDelete
 3. Ziet er goed uit!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 4. Ooh wat gebruik je mooie producten zeg! Ik ben héél jaloers op de blush van Kiko!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD