Social Media

New in: leather jacket


Al vanaf mijn 14e draag ik een zwart leren jasje. Mijn eerste zwart leren jasje kocht ik bij de H&M, en een aantal jaren later kocht ik opnieuw een jasje bij de H&M ter vervanging voor mijn eerste. Deze jasjes waren allebei nep leer, omdat een echt leren jasje nu eenmaal redelijk prijzig is. Toch besloot ik laatst een echt zwart leren jasje te kopen, en ik ben er dan ook erg blij mee!

Een leren jasje moet eigenlijk geen impulsieve aankoop zijn, want dan ben je een smak geld kwijt. Omdat ik al ongeveer 5 jaar een zwart leren jasje draag, heb ik besloten om een echte leren aan te schaffen. Ik bedoel: als ik 'm 5 jaar geleden leuk vond, zal ik 'm over 5 jaar ook vast nog wel leuk vinden.

Het zwart leren jasje heb ik gekocht bij de Mango, en voor een leren jas was 'ie best aan de goedkope kant. Eigenlijk had ik er een van de Zara op het oog, maar deze vond ik toch niet zo mooi toen ik 'm paste. De jas heeft meerdere ritsen, en ook op de mouwen zoals je hier kunt zien.


Het leren jasje heeft een heleboel ritsen, waardoor ik in eerste instantie een beetje twijfelde. Aan beide kanten heeft de jas namelijk twee ritsen, en dit vond ik misschien iets te veel van het goede. Wel zijn de zakken groter dan mijn vorige jasje, wat ik erg fijn vond. Mijn iPhone 6 past namelijk niet in de zakken van mijn oude jasje, en in deze wel! Gelukkig maar, want een jas waar je je mobiel niet in kwijt kan vind ik super onhandig.


De jas ruikt nog helemaal nieuw naar leer, wat ik echt een lekkere geur vind. Ik ben erg blij met dit jasje, en ik denk dat ik 'm erg vaak ga dragen. Een zwart leren jasje vind ik altijd stoer staan, wat ik heel leuk vind. Bovendien hou ik heel erg van zwart, dus een andere kleur was voor mij geen optie. 

Dit leren jasje van de Mango kost €99,99.

Houden jullie van zwart leren jasjes?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD