Social Media

New In: Pointy Flats


Precies een maandje geleden (toevallig!) schreef ik een artikel over de flats/ballerina's van Aquazurra. Deze schoenen zag ik al vaker voorbijkomen en ik vind ze echt prachtig. Het enige nadeel is dat ze rond de €600,- kosten, wat echt enorm duur is. Dit heb ik echt niet over voor een paar schoenen, dus ik ging op zoek naar een 'dupe'. Jammer genoeg vond ik er geen tijdens het zoeken, maar opeens kwam ik leuke schoenen tegen die er toch een beetje op lijken!


Ik was erg blij toen ik deze schoenen tegenkwam op de online shop van de H&M, en ik heb ze toen ook vrijwel meteen besteld. Het zijn geen dupes van de Aquazurra flats, maar ze doen me er wel aan denken. Schoenen met puntige neuzen zie je de laatste tijd steeds vaker, en ik begin het ook steeds leuker te vinden.


Deze flats van de H&M hebben eigenlijk twee bandjes: een recht en een gekruist bandje om de voet heen. De gespen zijn goudkleurig en de schoenen hebben een su├Ęde 'look', maar ze zijn niet van echt leer gemaakt. Ik moet zeggen dat deze schoenen prima lopen, maar dat het natuurlijk niet veel steun biedt voor je voeten. De zool is maar erg dun, dus voor lange wandelingen zijn ze niet gemaakt. Wel zit er een soort kussentje in de flats, waardoor het wel iets lekkerder loopt. Zelf kan ik er prima op lopen, en ik vind ze perfect voor de zomer, een dagje naar de stad of een feestje. Ik vind ze er erg elegant en 'classy' uitzien waardoor ze mooi zijn voor onder een jurkje, maar je kunt ze net zo goed combineren met een gescheurde spijkerbroek en een simpel wit shirt.


Deze schoenen zal ik vast nog vaak dragen aankomende maanden! Zelf ben ik er echt super blij mee, en ik kan niet wachten om ze aan te trekken. Wel zijn het wat apartere schoenen, dus je moet er natuurlijk wel van houden. Waar ik ook erg blij mee was, was de prijs! Deze flats zijn namelijk maar €24,99, wat ik echt niet duur vind! Ik ga er in ieder geval veel plezier mee hebben.

5 comments

 1. Wat een leuke schoentjes! Superleuk voor onder een rokje :)

  ReplyDelete
 2. Super leuke flats!! Vooral omdat ze een puntige neus hebben!! Zo leuk voor de zomer!! :)

  ReplyDelete
 3. Oeh deze vind ik echt ontzettend leuk!
  En al helemaal voor dat geld, me like <3

  ReplyDelete
 4. Leuke schoentjes! :) Liefs! x

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD