Social Media

New Sunglasses


Een zonnebril is natuurlijk ideaal voor in de zomer. Op de glazen van mijn oude geliefde zonnebril zitten jammer genoeg krassen, waardoor het natuurlijk niet fijn meer is om deze te dragen. Bij Polette mocht ik een leuke bril uitzoeken, en omdat ik op zoek was naar een nieuwe zonnebril kwam dit erg goed uit!

Al eerder heb ik iets geschreven over de bril die ik onlangs ook bestelde bij Polette. Als je hier benieuwd naar bent, kun je het artikel hier lezen. In het artikel wordt overigens ook het concept van Polette uitgelegd.

Wat ik persoonlijk erg leuk aan Polette vind, is dat je niet gebonden bent aan de standaard zonnebrillen die op de site staan. Hier zitten hele leuke exemplaren tussen, maar je kunt bijvoorbeeld ook een montuur kiezen en daar donkere glazen in laten zetten. Ideaal, toch? Dit heb ik nu namelijk ook gedaan. Ik heb het montuur The Artist gekozen, en heb hier bruine glazen in laten zetten. Ook kun je het kleurniveau van de glazen kiezen: 25%, 50%, 85% of kleurverloop. Hierdoor bepaal je dus hoe donker de glazen zijn. Zelf heb ik gekozen voor 85%.Het is een redelijk kleine bril, wat voor mij perfect is aangezien ik niet zo'n groot hoofd heb. Het montuur vind ik erg mooi: ik hou van zo'n soort 'schildpadprint' en de gouden details aan de zijkant vind ik ook erg mooi. Wel moest ik even wennen aan de glazen, ze neigen namelijk een beetje naar rood. Maar door deze kleur ziet alles wel mooi zonnig uit én lijkt iedereen bruiner!

Bij de bril heb ik gekozen voor modeglazen, dus zonder sterkte, en ik ben ook voor ontspiegeld en kraswerend gegaan. Hierdoor zien de glazen erg heel mooi uit en zijn ze erg fijn om doorheen te kijken. 


Naast een bril mocht ik nog twee accessoires uitkiezen. Als eerst heb ik gekozen voor een zwarte brillenkoker. Hier ben ik echt zo blij mee! Hij beschermt de bril, en het is ideaal om deze mee te nemen in je tas. Heel fijn!


Naast de brillenkoker heb ik nog een leuk brillendoekje uitgezocht, namelijk een met veren erop. Polette heeft echt heel veel leuke verschillende brillendoekjes: hele zomerse printjes met ananassen en palmbomen, zwart-wit printjes, aztec printjes of paisley printjes. Voor iedereen iets leuks dus!


Zoals je misschien al gemerkt hebt ben ik heel tevreden over deze producten van Polette. De kwaliteit is goed en de producten zijn betaalbaar. Ik denk dat ik erg veel plezier ga hebben van deze zonnebril! De verzendtijd is wel wat langer: de producten komen namelijk helemaal uit China. Het duurt dus ongeveer twee weken voordat je de bestelling binnenkrijgt. Maar als je op zoek bent naar een leuke bril of zonnebril, is het een kijkje waard.

Dit artikel is in samenwerking met Polette.

3 comments

  1. Mooi monteur en ook de kleur van de glazen vind ik wel gaaf!

    ReplyDelete
  2. Wat een mooie bril! Echt een heel gaaf montuurt

    ReplyDelete
  3. Leuke bril :) Liefs! x

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD