Social Media

Nieuwe iPhone hoesjes


iPhone hoesjes kun je eigenlijk zien als een accessoire. Je kunt ze krijgen in verschillende kleuren, texturen en soorten. Een simpel transparant hoesje of juist een hoesje met een bloemenpatroon: het kan allemaal. Een weekje geleden ontving ik twee leuke hoesjes die ik had uitgezocht bij Hoesjes Outlet. Deze wil ik graag met jullie delen!


Zelf heb ik een iPhone 6, waar ik echt heel blij mee ben. iPhones vind ik hele fijne telefoons, en ook het design is erg mooi. Op de website van Hoesjes Outlet heb ik gekozen voor een wit en goud hoesje. Allebei dus voor de iPhone 6. Hoesjes vind ik wel belangrijk om zo mijn iPhone te beschermen, maar ik wil ook dat het design van Apple nog een beetje te zien is. Een hoesje voor alleen de achterkant van de telefoon vind ik dan ook wel genoeg. Bij mij is de bescherming niet het allerbelangrijkst.Als eerst het goudkleurige hoesje. Normaal zou ik hier niet zo snel voor kiezen, maar op de website vond ik 'm wel mooi ogen en ik was erg benieuwd naar de kleur. De kleur is precies hetzelfde als op de foto's die op de website stonden, dus dat is erg fijn! Het hoesje is buigzaam, maar niet erg flexibel. Ik vind het hoesje helemaal niet ordinair of kitsch ogen, wat naar mijn mening wel had gekund met goud. Ik vind 'm mooi!
Naast het gouden hoesje heb ik een wit hoesje uitgekozen. Deze is wat flexibeler dan het gouden hoesje en biedt denk ik ook wat meer bescherming. Het hoesje heeft een aparte textuur, maar het voelt wel fijn aan. Een handig hoesje, en ook leuk voor in de zomer omdat hij wit is. 


Ik ben erg tevreden over deze hoesjes! Zelf had ik alleen een transparant hoesje, dus ik vind het wel leuk dat ik nu kan afwisselen. Op de site van Hoesjes Outlet vind je nog meer fijne hoesjes, hoewel ik het idee heb dat er voor de iPhone 5 wat meer keus is. Wat heel fijn is, is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen als je in Nederland woont. Daarnaast is de levering snel, namelijk tussen 2 en 3 werkdagen. Dus als je op zoek bent naar een hoesje, kun je bij Hoesjes Outlet zeker een kijkje nemen!

Wat vinden jullie van de hoesjes?

Dit artikel is in samenwerking met Hoesjes Outlet.

6 comments

 1. Awesome phone and lovely casings. Love your blog, dear
  xoxo
  Liza
  www.lizacorner.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Ik vind het gouden hoesje echt heel leuk!

  ReplyDelete
 3. Het goudkleurige hoesje vind ik erg leuk!

  ReplyDelete
 4. Leuke hoesjes :) Liefs! x

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD