Social Media

NYX HD Concealer


Aangezien mijn concealers op waren, was het tijd om een nieuwe te kopen. Ik was op zoek naar een goede, betaalbare concealer. Over de NYX HD Concealer had ik al wat positieve reviews gelezen, dus ik besloot 'm ook te proberen.
NYX is een betaalbaar merk, maar is jammer genoeg niet te koop bij de drogist. Zelf had ik al een keer een NYX Buttergloss geprobeerd, waar ik erg tevreden over was. Een review over de Buttergloss lees je hier


Omdat ik een lichte huid heb, heb ik gekozen voor de lichtste kleur die er was: CW 01 Porcelain. 


Zoals bijna alle concealers heeft de NYX HD Concealer ook een soort sponskwastje. Hiermee kun je makkelijk de concealer aanbrengen, en hij is dan ook fijn in gebruik.


De kleur CW 01 Porcelain is echt een hele lichte kleur, wat ik wel prettig vind. Mijn huid is licht, maar als je een nog lichtere huid hebt is deze concealer ook nog geschikt. Op de foto lijkt het alsof de concealer een gelige ondertoon heeft, maar in het echt lijkt het meer rozig. Zelf heb ik een gele ondertoon dus ik was eigenlijk op zoek naar een concealer met een gele ondertoon. Toch vind ik dat deze concealer bij mij ook prima werkt, dus met zowel een gele of roze ondertoon kun je deze concealer gebruiken.


Maar dan natuurlijk het belangrijkste: het effect. Hierboven is een foto te zien waar ik nog geen concealer heb aangebracht.En hier met concealer! Wat een verschil, vinden jullie niet? De concealer vind ik echt super fijn werken, dekt goed, en mijn wallen zijn een stuk minder goed te zien. Omdat de concealer ook erg licht is, licht het de huid onder de ogen ook nog op wat ik een mooi effect vind geven.


Wat ben ik tevreden met deze concealer! Hij dekt goed, hij werkt fijn, de kleur is prima en hij is betaalbaar. Wat wil je nog meer? Ik heb al meerdere concealers geprobeerd, waaronder de Maybelinne FIT ME Concealer en de Collection Concealer, maar de NYX HD Concealer is de fijnste die ik tot nu toe getest heb! Deze concealer vind ik beter werken dan de Collection Concealer, want daarvan was ik eerlijk gezegd niet heel erg onder de indruk. Ik raad de NYX HD Concealer zeker aan!

De NYX HD Concealer is onder andere te koop bij sommige Douglas filialen of op de webshop voor €6,99.

16 comments

 1. Wauw wat een mooi effect! Lijkt me echt een fijne concealer.
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 2. Wow dit ziet er goed uit zeg, als mijn Collection conealers (daar ben ik wel tevreden over, haha!) op zijn ga ik deze zeker eens proberen. Het verschil is echt mooi en duidelijk aanwezig.

  ReplyDelete
 3. Wat een mooi licht kleurtje zeg. En mag ik zeggen dat je echt jaloersmakende wimpers heb?! Echt mooi lang en lichtjes gekruld. Ik kan alleen maar jaloers naar het scherm staren met mijn mijn onhandelbare wimpers...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah wat een lief compliment haha, dankjewel! Zo bijzonder zijn ze niet hoor..

   Delete
 4. Mooie concealer maar NYX maakt die volgensmij niet in mijn kleur dus ik sla deze alweer over ahah wel leuk geschreven!

  ReplyDelete
 5. Deze moet ik onthouden! Het is dat ik net vandaag een nieuwe concealer heb gekocht, maar daarna wil ik deze gaan proberen, want hij geeft wel een erg mooi resultaat :) Fijn ook dat hij zo licht is!

  ReplyDelete
 6. Klinkt als een fijne concealer.. denk dat ik deze maar ga proberen want was nog op zoek naar een nieuwe! fijne review
  Liefs Nathalie

  ReplyDelete
 7. Wow, het resultaat is inderdaad erg mooi!
  Ben al een tijdje opzoek naar een goeie concealer en denk dat ik deze zeker eens moet proberen!

  ReplyDelete
 8. ik heb deze ook ooit eens gehad! vond hem inderdaad ook super fijn :)

  ReplyDelete
 9. Zie nu echt t verschil met de concealer van Catrice inderdaad!!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD