Social Media

Personal update #3


Meestal schrijf ik beauty gerelateerde artikelen, maar soms vind ik het ook erg fijn om alle dingen die gebeuren even van me af te schrijven om er zo ook over na te denken. Vandaag was weer zo'n dag dat ik zin had om een verhaaltje te typen, dus bij deze een 'personal update'.

Onlangs heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd was, en daarbij was ik ook nog een paar dagen erna jarig. Het kan op dit moment niet beter eigenlijk! Mijn verjaardag heb ik gevierd met familie, wat heel gezellig was. Ook ben ik echt enorm blij dat ik geslaagd ben en dat ik nu gewoon verder kan met mijn leven. 


University College Maastricht ligt nu ook eindelijk vast en ik heb al drie vakken gekozen waarvan ik er twee in de eerste periode krijg. De top-3 die ik gemaakt heb is: Introduction to Art, The Making of Crucial Differences en Contemporary World History. Deze drie vakken lijken me allemaal ontzettend interessant, dus ik ben erg benieuwd.Omdat ik een eind weg woon van Maastricht, moet ik ook echt op kamers. Dit vind ik spannend, maar ik merk wel dat ik hier aan toe ben. 'A new chapter in life', om het zo maar even te noemen. Thuis heb ik het heel goed hoor, maar het lijkt me ook erg leuk om op kamers te wonen en mijn eigen gang te gaan. Op dit moment ben ik druk bezig met het vinden van een kamer, maar ik merk dat ik best kieskeurig ben. Ik wil heel graag meteen tevreden zijn met mijn kamer. Toch moet ik me er bij neerleggen dat dit misschien niet in één keer gaat lukken.Binnenkort is dan eindelijk mijn diploma-uitreiking. Op deze middag verzorg ik samen met twee andere meisjes de muziek, wat wel leuk is! In de avond vier ik nog voor vrienden en vriendinnen mijn verjaardag/slagen. Hier heb ik ook echt zin in, want sommigen heb ik al een tijdje niet meer gezien.Ook staat mij een hele leuke vakantie te wachten. Samen met twee vriendinnen ga ik een paar dagen naar Antwerpen, ik ga een weekje op kamp met een meisjesclub waar ik leidster van ben én ik ga ook een paar dagen naar Lille met mijn tante. Lille is zo'n prachtige stad, en ik kan niet wachten om hier rond te lopen, lekker te eten en te winkelen.Ik hoop dat jullie ook in ieder geval (binnenkort) lekker kunnen genieten van jullie vakantie!

3 comments

 1. Oeh wat veel fijne en positieve dingen, leuk om te lezen en volgens mij ga je een hele fijne zomer tegemoet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ik kan niet wachten! Hopelijk heb jij ook een leuke zomer!

   Delete
 2. Proficiat met het halen van je jaar! En je hebt zeker en vast een heleboel leuke plannen op je wachten :) Liefs! x

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD