Social Media

Urban Decay Naked Smoky Palette: binnenkort verkrijgbaar


Natuurlijk zijn de Naked Palettes van Urban Decay al enorm geliefd vanwege de geweldige pigmentatie en prachtige kleuren. Nu zag ik op internet een promo filmpje van Urban Decay (zie hier) voor een nieuw palette, namelijk het Naked Smoky Palette! Een nieuw palette dus. En alleen het filmpje ziet er al spectaculair uit!


Het Naked Smoky Palette bevat bijna allemaal nieuwe oogschaduws, drie uit het palette zijn al wel te vinden in het Vice en Vice 2 palette van Urban Decay. Het palette bevat voornamelijk koele smoky kleuren met een paar uitzonderingen. Ook zitten er zowel matte als glanzende en shimmer oogschaduws in.


Hierboven de eerste zes kleuren: High, Dirtysweet, Radar, Armor, Slanted en Dagger.


En de laatste zes kleuren: Black Market, Smolder, Password, Whiskey, Combust en Thirteen.

De kleuren uit het palette vind ik weer een vernieuwing als je het vergelijkt met Naked, Naked 2 en Naked 3. Het palette doet me het meest denken aan Naked 2, maar toch verschillen de kleuren heel erg. Deze oogschaduws zijn nog donkerder en koeler. Erg smoky dus. Ik denk dat dit palette erg veelzijdig is, en waar je dus veel verschillende kanten mee op kan. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar dit nieuwe palette! Vanaf 8 juli is het Naked Smoky Palette verkrijgbaar op urbandecay.com. Even wachten nog dus!

Wat zijn jullie thoughts over dit palette?

1 comment

  1. Ziet er inderdaad uit als een heel mooi palette! Nu ben ik er ook wel benieuwd naar!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD