Social Media

Win €25,- shoptegoed! (GESLOTEN)


Vandaag heb ik iets leuks voor jullie, namelijk een winactie! Met deze winactie kun je maar liefst €25,- shoptegoed winnen bij de online shop Sans-online! Hier hebben ze onder andere leuke t-shirts en jeans van verschillende merken zoals Mango, ONLY, Vila en Vero Moda. Lees verder hoe je mee kunt doen!

Een tijdje geleden mocht ik bij Sans-online zelf ook een item uitzoeken, dus ik koos voor een leuk jurkje met een tropische plantenprint. Als je benieuwd bent naar dit jurkje, kun je het artikel hierover hier teruglezen.


Wat moet je doen om te winnen?

- Nature of Happiness volgen op Bloglovin'
- Dit artikel 'saven' op Bloglovin'
- Een reactie achterlaten waarin je zegt dat je meedoet (met een geldig e-mailadres)!

Ook zou ik het leuk vinden als je me zou volgen op:
- Instagram @natureofhappinessnl
- Twitter @wieskerrebijn


Doe vooral mee met deze winactie en wie weet win jij wel €25,- shoptegoed! Deze winactie loopt tot vrijdag 3 juli, hierna zal ik de winnaar kiezen en contact opnemen.


Dit aritkel is in samenwerking met Sans-online.

13 comments

 1. Oeh leuk! Ik ben dol op Sans online. Kan daar altijd slagen! Ik doe graag mee :)
  info@simplynspecial.nl

  ReplyDelete
 2. Oeeh, dat is altijd leuk! Ik vind het ook nog steeds een enorm leuk jurkje dus ik zou er al meteen uit zijn wat ik zou kiezen haha. Ik volg je op Bloglovin' en op Instagram. Mijn mail is simone.vissers @hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk dat je meedoet! Er is ook nog een playsuit met dezelfde print als het jurkje te koop, echt heel leuk!

   Delete
 3. Dat is een fijne webshop! Maar ik heb net met hun samengewerkt, dus ik gun dit een ander!

  ReplyDelete
 4. Wauww... Superleuk dat je dit organiseert voor de lezers van je blog! :) Echt top.... Bestel wel eens wat bij Sans, en dit bevalt me prima! ideaal en best snel thuisbezorgd... Ik doe graag mee voor een kansje op dit fijne shoptegoed, kan wel een nieuwe outfit gebruiken! ;) Fijn weekend! Groetjes ilsiee prins, wiefiej@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Leeuuk, ik volgde je al dus ik heb even gesaved en dit is mijn email jennefer1997@live :)

  ReplyDelete
 6. leeuk! ik doe mee
  mail: florentienpadberg@gmail.com

  ReplyDelete
 7. Ik doe heel graag mee! Ben gek op shoppen en nu de warme dagen er weer aan komen, heb ik ook weer veel nieuwe kleding nodig! Ik volg je op bloglovin en like dit bericht.
  Email : misshappinez@hotmail.nl

  ReplyDelete
 8. Leuke winactie! Ik doe graag mee :-) Ik volgde je al op Bloglovin' en heb het bericht gesaved. Ook volg ik je nu op Twitter. Bij Sans hebben ze echt superleuke dingen haha. Ik denk dat ik nu weer in de website duik en hier maak ik mijn portemonnee niet heel blij mee haha xx

  (mail= sanne.zwart@hotmail.com)

  ReplyDelete
 9. Leuke winactie! Hier doe ik maar al te graag aan mee :)
  Ik volgde je al op Bloglovin' en heb even het artikel gesaved. En je hebt er een extra volger bij op Twitter (@timetolivex) en Instagram (@natasaaax) :) Mijn mailadres is: natasachat@hotmail.com
  En nu mijn lucky charms inzetten en hopen! ;) Liefs! x

  ReplyDelete
 10. Ik doe mee! Ik volg je vanaf nu, hier ga ik vast nog wat mooie zomertopjes voor scoren ;)
  brittvanommeren@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Wat leuk dat je een blog hebt Wies! Het ziet er allemaal hartstikke strak en professioneel uit. Ik doe mee met je winactie. X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah leuk dat je mijn blog weleens bekijkt! :) Dankjewel!

   Delete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD