Social Media

Wishbone sieraden


Een aantal dagen geleden kreeg ik een paar leuke sieraden opgestuurd van de webshop Oh So HIP. Op deze webshop kun allerlei leuke sieraden vinden: ibiza sieraden met felle kleurtjes, hele simpele en elegante kettingen of gevlochten armbandjes. Zelf kreeg ik een zilveren armband en ketting.


De sieraden werden bezorgd in een kleine schattige zakjes die verpakt zaten in een papieren. Bij de sieraden kreeg ik nog een kaart met de tekst: '''I have enough jewelry'' said no one ever'. Daar zit wel een kern van waarheid in, toch?Ik kreeg een zilverkleurige armband en ketting opgestuurd. Aan beide hangt een wishbone. Wat misschien handig is om te weten is dat deze sieraden nikkelvrij zijn, mocht je hier allergisch voor zijn.


Omdat ik wel benieuwd was naar de wishbone en waar dit vandaan komt, heb ik dit even opgezocht. Een wishbone, in het Nederlands vorkbeen, is een bot dat voorkomt bij vogels. Dit bot geeft stevigheid aan de romp en heeft een belangrijke functie om de krachten van de vleugels tijdens het vliegen over te brengen. Maar het symbool is nu vooral populair omdat mensen denken dat het geluk brengt en ervoor zorgt dat hun dromen uitkomen.
Beide sieraden vind ik leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar de armband. Deze vind ik net wat subtieler. Hoewel ik eigenlijk nooit armbanden draag, ben ik nu natuurlijk wel van plan om dit schattige armbandje te dragen! De wishbones vind ik ook een erg mooi symbool.


De webshop Oh So HIP heeft veel leuke sieraden en accessoires, en daarnaast is het allemaal ook heel erg betaalbaar. Omdat de sieraden ook leuk verpakt zijn, is het ook ideaal als cadeautje voor bijvoorbeeld een vriendin of zus. Ze hebben veel leuke spulletjes en met name voor de zomer, en een kijkje nemen op de webshop kan nooit kwaad.

Wat vinden jullie van deze sieraden?

Dit artikel is in samenwerking met de webshop Oh So HIP. 

10 comments

 1. Wat een mooie subtiele sieraden! Die draag ik zelf het liefst. Vooral de armband vind ik erg leuk

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie sieraden zeg! :-)

  ReplyDelete
 3. Ik was al een hel tijd opzoek naar een gouden kettinkje met een wishbone, toen ik er plots eentje bij de Hema zag hangen. Hij begint spijtig genoeg al wel te verkleuren. Tijd dus om opzoek te gaan naar een nieuwe van een beetje betere kwaliteit, ik neem zeker even een kijkje op deze webshop!

  ReplyDelete
 4. Leuke sieraden, subtiel en makkelijk te dragen bij alles :) Liefs! x

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD