Social Media

Zoeva Classic Face Set


Een aantal dagen geleden kreeg ik ineens een berichtje van The Make Up Spot op Instagram. Tot mijn verbazing had ik iets gewonnen, namelijk de Zoeva Classic Face Set! Ik kon het eerst nog niet goed geloven, maar het was echt zo! Een dag later kreeg ik de kwastenset al binnen, en deze wilde ik natuurlijk graag met jullie delen.


Zoeva is een Duits kwastenmerk, maar verkoopt ook make-up producten. Jullie hebben dit merk vast al weleens voorbij zien komen. Zelf heb ik ook al kwasten van dit merk, en doordat ik deze set kreeg heb ik er zelfs een paar dubbel. Maar dat vind ik helemaal niet echt wat sommige kwasten kan ik natuurlijk voor verschillende dingen gebruiken. Omdat ik al kwasten van Zoeva had, wist ik al een beetje hoe ik de kwasten zou vinden wat me extra enthousiast maakte!


Ik heb dus de Zoeva Classic Face Set ontvangen, een kwastenset voor het gezicht. Dit is echt een perfecte basisset voor het gezicht, en eigenlijk heb je dan ook geen andere kwast meer nodig! De set bestaat uit 6 kwasten en een handig make-up tasje. Deze make-up tasjes zijn echt ideaal voor op reis, en de kwaliteit is ook nog eens super. Het materiaal is erg stevig en ik denk dat je er dan ook heel lang mee kunt doen. Een minpuntje vind ik de binnenkant van dit tasje, deze is namelijk knalroze. Ik ben helemaal geen roze fan, vandaar dat ik dat wat minder vind. Gelukkig is het maar de binnenkant, en het is alsnog een heel mooi en handig tasje.
Ik heb 6 prachtige kwasten gekregen van Zoeva. Het zijn allemaal zwarte kwasten met zilverkleurige details. De kwasten bestaan zowel uit natuurlijke als synthetische haartjes. 

106/Powder is natuurlijk een poederkwast. Lekker zacht, maar ik moet hier nog een beetje aan wennen. Ik gebruik namelijk de Powder Brush van Real Techniques, en deze kwast verschilt daar erg van.

102/Silk Finish is een foundationkwast. Hier ben ik echt heel enthousiast over! De kwast is heel zacht en blend de foundation goed en mooi in. Ik gebruik deze nog liever dan de Expert Face Brush van Real Techniques.

127/Luxe Sheer Cheek is een schuin afgesneden blushkwast. Deze kwast is echt perfect! Hij is zó fijn in gebruik. Deze kwast heb ik bijvoorbeeld nu dubbel, maar hij kan ook voor bronzer gebruikt worden. Nu kan ik dus één kwast voor blush en één kwast voor bronzer gebruiken. 

122/Petit Stippling is een ronde, platte kwast voor het aanbrengen van creamy producten zoals blush en highlighter. Nu gebruik ik niet heel vaak creamy producten maar voor het blenden van mijn MAC Cream Colour Base is 'ie erg fijn. Ik vind het wel een aparte kwast, ik moet er nog een beetje aan wennen!

105/Luxe Highlight is een hele zachte puntige kwast voor het aanbrengen van highlighter. Erg fijn, ik ga deze nog veel vaker gebruiken.

142/Concealer Buffer: de naam zegt het al, deze kwast is voor het blenden van concealer. Omdat het zo'n kleine ronde kwast is, kun je overal makkelijk bij. Ook is het handig om concealer op één plek te blenden met deze kwast. Een klein nadeeltje: de kwast absorbeert relatief veel concealer, waardoor hij na een tijdje stugger wordt. Deze kwast moet dus iets vaker gewassen worden.


Ik ben heel erg blij met deze kwasten, en erg enthousiast! Ze zijn stuk voor stuk erg fijn, en het make-up tasje is ook erg handig. Alles ziet er ook nog eens mooi uit, dus het is alleen maar leuk om te ook uit te stallen. Ook voelen de kwasten als zijde zo zacht, wat ik echt fijn vind. Ik kan niet wachten om ze vaker te gaan gebruiken! Ik raad deze kwasten zeker aan.

De Zoeva Classic Face Set is onder andere te koop op de webshop van The Make Up Spot voor €64,99 of op de webshop van Zoeva voor €60,00.

8 comments

 1. Wat leuk dat je gewonnen hebt! Zoeva kwasten zijn onwijs fijn en gaan echt lang mee!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 2. Prachtige set! Wel wat prijzig (en wat heb jij geluk dat je ze gewonnen hebt!) maar volgens mij zijn ze dat helemaal waard.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ze zijn inderdaad wel prijzig, maar ik vind ze het wel waard! Ik had echt geluk, ja :)

   Delete
 3. Heel mooi maar wel prijzig voor zo weinig kwasten :')

  ReplyDelete
 4. Wauw wat een onwijs toffe prijs!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD