Social Media

Batiste Droogshampoo XXL Volume


Persoonlijk ben ik een enorme fan van droogshampoos. Als mijn haar een beetje vet begint te worden maar ik geen tijd heb om het te wassen, is droogshampoo de oplossing. Ik probeer hiermee ook het wassen van mijn haren een beetje te rekken, want hoe vaker je je haar wast, hoe sneller het dan ook vet wordt. Al een tijdje gebruik ik droogshampoos van verschillende merken: Kruidvat, Andrélon en Batiste. Vandaag review ik de Batiste Droogshampoo XXL Volume voor jullie!


De droogshampoos van Batiste komen in lange, smalle bussen met een metallic finish. Elke droogshampoo van Batiste heeft een andere kleurrijke verpakking. De verpakking van de XXL Volume vind ik niet het leukst, maar het ziet er wel vrolijk uit. Een flacon van Batiste bevat 200 ml.


De droogshampoo is verpakt in een spuitbus. Dit is erg praktisch, omdat het zo gemakkelijk aan te brengen is in je haar. 


Het gebruik van droogshampoo is erg eenvoudig, maar op het flacon staat nog een uitleg. Je moet de droogshampoo dus in je haar sprayen met een afstand van 30 cm, dit masseer je dan in je haar en laat het dan een minuutje zitten. Hierna borstel je je haar uit en breng je het in model.


Wat bij veel droogshampoos ook het geval is, is dat het een witte waas achterlaat op je haar. Voor blondines valt dit misschien wat minder op, met als je bruin haar hebt zie je dit wel goed. Zelf vind ik dit niet heel storend, want na het borstelen van je haar is het al minder zichtbaar. Het verdwijnt ook als je de droogshampoo in je haar masseert. Als er dan nog een witte waas in het haar zit, gebruik ik meestal een handdoek om het een beetje weg te vegen.

Ik heb ook een keer de Batiste Droogshampoo Hint of Colour Brunette geprobeerd. Deze laat geen witte, maar bruine waas achter in het haar. Dit vond ik zelf geen succes, aangezien ik bruine handen kreeg als ik mijn haar aanraakte.


En dan het resultaat! Op de foto was mijn haar niet echt vet, maar je kunt zien dat de droogshampoo het haar wat doffer maakt en het meer textuur geeft. Ook zit er na het gebruik van deze droogshampoo meer volume in mijn haar. Ik vind het vooral erg fijn dat de droogshampoo volume aan het haar geeft, en ik gebruik 'm dan ook weleens als een soort volumepoeder.


Zelf ben ik echt fan van dit product, en ik ga 'm zeker vaker kopen! Het enige minpuntje is de witte waas die hij achterlaat, maar voor de rest is het een hele fijne droogshampoo! Batiste droogshampoos zijn wel iets prijziger dan andere droogshampoos, maar ik vind ze het zeker waard.

De Batiste Droogshampoo XXL Volume is onder andere te koop bij Kruidvat en Etos voor €5,49 per stuk.

1 comment

  1. Het resultaat is mooi en ik vind dit zelf een van de betere droogshampoos.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD