Social Media

KIKO Colour Sphere Eye Shadow in 18


Vandaag wil ik jullie graag een van mijn nieuwste aanwinsten laten zien, namelijk een oogschaduw van KIKO. Zoals ik in een artikel over een KIKO blush al zei, vind ik dit merk erg fijn. De producten zijn over het algemeen kwalitatief goed, en de prijzen vallen ook nog best mee. 

Toen ik in de KIKO was, was ik niet specifiek op zoek naar een bepaalde kleur oogschaduw. Deze zag ik in de schappen liggen en besloot 'm te swatchen. Omdat de swatch veelbelovend was, heb ik de oogschaduw gekocht. De oogschaduw die ik heb gekocht is een Colour Sphere Eye Shadow in de kleur 18. De oogschaduws van KIKO hebben geen namen, wat ik wel jammer vind. Ik vind die namen vaak juist zo leuk!


De 'sphere' zit er in de verpakking al prachtig uit. Op de foto komt dit wat minder goed over helaas. Ook vind ik deze oogschaduw perfect voor in de zomer: champagne/goudachtig. Dit doet me denken aan de zon. Goud doet het qua oogschaduw in de zomer altijd goed!


Mooie swatches, vinden jullie niet? Goede pigmentatie, fijne structuur en mooie kleuren! Niets te klagen dus. Omdat de oogschaduw ook meerdere kleuren bevat, kun je ze afzonderlijk of samen gebruiken. Links zie je de twee kleuren door elkaar, in het midden de donkerbruine kleur en rechts de champagnekleur. Ook nog eens veelzijdig dus!


Een goede oogschaduw als je het mij vraagt! De kleur is mooi, de pigmentatie is goed en hij blijft (mits je 'm aanbrengt op een goede oogschaduwbasis) de hele dag zitten. De afgelopen week heb ik deze oogschaduw vrijwel elke dag gebruikt, en hij bevalt erg goed. Een perfecte kleur voor in de zomer: voor een avondje uiteten of een shopdagje in de zon.

De Colour Sphere Eye Shadow in 18 is te koop bij KIKO filialen of op de online webshop voor €5,90.

8 comments

 1. Oeh die ziet er echt heel mooi uit!
  Nu wil ik ook graag wat van KIKO proberen. (:
  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zou ik zeker doen als ik jou was, haha! :)

   Delete
 2. Die pigmentatie ziet er inderdaad super uit!

  ReplyDelete
 3. Wow die swatches... Die knallen. Heel mooi.

  ReplyDelete
 4. Ziet er heel mooi uit :) Liefs! x

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD