Social Media

KIKO Nagellak in 318


Het merk KIKO wordt steeds populairder, en er komen ook steeds meer KIKO winkels in Nederland. Hier ben ik heel blij om, want ik vind KIKO een leuk en betaalbaar merk. De nagellakjes van KIKO zijn bij mij ook een favoriet, dus toen ik bij KIKO was kon ik het niet laten om er een uit te kiezen.


De kwaliteit van de nagellakjes vind ik erg goed. Ze blijven lang zitten en er zitten zeker mooie kleuren bij. Ook is het assortiment uitgebreid, wat altijd fijn is natuurlijk!

De kleine flesjes van de nagellakken zijn simpel, maar ogen naar mijn mening toch chique. Aan het flesje is niet te zien dat de nagellak maar een paar euro kost.


De kleur die ik bij de KIKO kocht, is 318. Helaas hebben de nagellakjes geen namen. Dit is niet heel erg van belang, maar het voegt wel iets extra's toe vind ik. De kleur 318 zou ik normaal niet zo snel kiezen, maar ik heb van Nails INC. een nagellak die op deze lijkt. Die van Nails INC. is bijna op, dus ik wilde graag een soortgelijke. Persoonlijk vind ik het een hele mooie en aparte kleur. Zomers is 'ie niet, maar ik denk dat het voor in de herfst een hele mooie toevoeging is.


Ik raad iedereen die van nagellak houdt aan om even te neuzen bij de nagellak van KIKO. De kwaliteit is goed, ze zijn betaalbaar, de flesjes zien er mooi uit en ze hebben veel keus (hoewel dit wel verschilt per winkel). Zelf heb ik nu een stuk of 10 nagellakjes van KIKO in mijn stash, en ik blijf ze zeker kopen!

KIKO nagellak is te koop bij KIKO filialen of op kikocosmetics.com voor €3,90 (in de sale nog een stuk goedkoper!).

4 comments

 1. I don't understand your language but I love the colour! haha xo

  My blog! cupcakes and sunsets

  ReplyDelete
 2. Wowww, ik heb die kleur ook vast gehad in de KIKO-winkel vorige week, maar toch niet genomen! Mooi kleurtje zeg <3

  ReplyDelete
 3. Dit is echttt een mooie kleur!

  ReplyDelete
 4. Prachtig kleurtje! Ik ben zelf ook dol op KIKO! Liefs

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD