Social Media

KIKO TRI-BAL SOUL Baked Blush 01 Deluxe Coral


Onlangs is er een nieuw cosmeticamerk naar Nederland gekomen, namelijk het Italiaanse merk KIKO. Dit merk was al online verkrijgbaar, maar nu zitten er ook winkels in Nederland! Ik kende het merk KIKO al goed, want er zitten onder andere winkels in Italië, Frankrijk en Duitsland. Persoonlijk vind ik het een fijn merk met mooie producten, en dat ook nog eens voor een goed prijsje!

Toen ik bij de KIKO langsging, was ik al van plan om een TRI-BAL SOUL Baked Blush te kopen. Deze blushes heb ik namelijk al vaker voorbij zien komen op blogs, en ze leken me echt prachtig.

Omdat ik helaas niet zoveel tijd had, moest ik snel beslissen welke producten ik wilde kopen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de kleur 01 Deluxe Coral.Ten eerst vind ik verpakking alleen al geweldig. Het lijkt op een houten doosje (het is kunststof), wat echt een super leuk effect geeft. Ook heb ik zoiets eigenlijk nog nooit eerder gezien, dus ik vind het wel origineel. Het doosje sluit met magneetjes, waardoor hij niet zomaar opengaat. Er zit een ronde spiegel in het doosje, wat de blush ook geschikt maakt voor op reis. Wel is het doosje aan de grote kant, dus hierdoor is 'ie wat minder handig om mee te nemen. Wél staat het erg leuk op je make-uptafel ;).


  
De blush heet natuurlijk Deluxe Coral, maar eigenlijk zitten er drie verschillende kleuren verwerkt in de blush: lichtroze, een oranje koraalkleur en een wat donkerder roze. Je zou de kleuren dus zowel apart als samen kunnen aanbrengen. Veelzijdig dus!En wat een mooie kleuren zijn het! Van links naar rechts: roze, oranje/koraal, lichtroze (ook te gebruiken als highlighter) en alle kleuren samen. Persoonlijk vind ik alle kleuren samen het mooist, maar je kunt dit ook afwisselen met één kleur apart gebruiken. Het is maar net wat je mooi vindt.


Ik vind het echt een prachtige blush, en ik ben van plan 'm erg veel te gebruiken. De kleur vind ik prachtig, en ook het flacon is erg leuk en origineel. Daarnaast vind ik de blush ook nog lekker ruiken: een beetje naar chocola (vinden jullie dit ook?). Kortom, een leuke toevoeging aan mijn stash!

De KIKO TRI-BAL SOUL Baked Blush 01 Deluxe Coral is te koop bij KIKO filialen of op kikocosmetics.com voor €14,90.

3 comments

  1. Wauw hele mooie blush met een leuk design en echt goed pigment! Nu ben ik echt boos dat ik geen kiko in de buurt heb ahah D:

    ReplyDelete
  2. Prachtig! Leuk ook dat je de kleuren samen kunt gebruiken maar ook afzonderlijk van elkaar, maakt het een veelzijdige blush denk ik.

    ReplyDelete
  3. Het doosje alleen al is zo leuk he! De kleuren zijn ook erg mooi als ik het zo zie! Helaas heb ik nog geen tijd gehad om langs te gaan maar deze staat nu vast en zeker hoog op mijn wishlist. Veel plezier ermee!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD