Social Media

Mijn weekend: Maastricht, Uiteten & Mumford and Sons


Afgelopen week heb ik veel leuke dingen gedaan die ik graag met jullie wil delen. Als eerst ben ik twee dagen naar Maastricht geweest. Omdat ik daar aankomend jaar ga studeren, ben ik nog aan het kijken voor een kamer. Een paar vriendinnen van mij wonen er ook, dus daar ging ik ook nog even langs. Het was erg warm, maar ik heb lekker op een terrasje gezeten, gebarbecued, film gekeken en uiteten geweest. In Maastricht zijn er heel veel internationale studenten, en omdat het dus zo'n lekker weer was, leek het een beetje alsof we in het buitenland waren. Maastricht ligt natuurlijk ook dicht bij de grens, dus ik kreeg echt een vakantiegevoel. Met een vriendin heb ik heerlijk Italiaans gegeten in een schattig straatje. Hierboven zie je een foto van het straatje, en ook een foto van een heel leuk 'cafeetje'. Het is eigenlijk een grote zaal waar je iets kunt eten of drinken. Het heet 'de Brandweerkantine' omdat het vroeger een brandweerkazerne was. Erg leuk om een keer binnen te lopen!

Zaterdag was het zover: ik ging naar Mumford and Sons! Al een hele tijd luister ik muziek van Mumford and Sons, ik vind het echt geweldige muziek. Ze traden op in het Goffertpark in Nijmegen, een enorm park waar nu allemaal eettentjes stonden en waren duizenden mensen rondliepen. Zelf ging ik wat later naar het park, omdat het die dag zo warm was. Samen met een paar vriendinnen heb ik eerst nog iets gegeten in een restaurantje in de stad. Daarna zijn we richting het park gegaan. Het was eigenlijk een soort festival, en er was een hele leuke sfeer. Mumford and Sons waren erg goed live, maar dit had ik ook niet anders verwacht. Gelukkig speelden ze veel oude nummers, want om eerlijk te zijn vind ik het nieuwe album niet echt leuk. Tijdens het concert was er een prachtige zonsondergang, dus dit maakte het concert nog bijzonderder.

Ik heb echt genoten van deze paar dagen: lekker met vriendinnen kletsen en leuke dingen doen. Zij hebben nu gelukkig ook allemaal vakantie, dus een leuke zomer zal het vast wel worden.

Hoe was jullie weekend?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD