Social Media

Nieuwe bikini!


Het is voor de meesten weer lekker zomervakantie, en dat betekent dus (als het goed is) veel zon! Zelf ga ik half augustus een weekje naar Turkije, dus daar zit ik wel goed als het gaat om zon. Omdat het in Turkije altijd erg warm is, kun je niet zonder zwemkleding. Ik heb nog wel een aantal bikini's in de kast liggen, maar de meeste zijn oud en ik weet niet of ze nog passen. Ook raak ik snel uitgekeken op dingen, dus een nieuwe bikini had ik wel nodig vond ik! Ik vond deze gestreepte bikini en kon 'm niet weerstaan, haha.

Deze blauw met wit gestreepte bikini heb ik gekocht bij de H&M. Ik ben heel kieskeurig als het gaat om bikini's, want ik hou niet van felle (neon) kleuren. Vaak zijn bikini's juist heel fel en druk, terwijl ik liever in een iets 'neutralere' bikini loop. In Nederland is er naar mijn mening niet echt veel keus als het gaat om bikini's, en er een over laten vliegen uit Amerika is niet altijd even handig. Overigens zit daar natuurlijk een behoorlijk prijskaartje aan.

Toch vind ik dat de H&M het altijd wel goed doet met bikini's. Lang niet alles vind ik mooi, maar meestal zitten er wel een paar leuke bikini's tussen en daarbij zijn ze ook relatief goedkoop. De meeste bikini's die ik in mijn bezit heb zijn dan ook van de H&M. Het zijn wel simpele bikini's, maar ik vind ze wel prima.


Deze bikini heeft een geribbelde stof, wat ik wel een leuk effect vind geven. Het staat wel schattig, maar persoonlijk vind ik het niet truttig ogen. Ook de kleuren vind ik mooi: niet te fel maar ook niet te licht. Bij een hele lichte bikini ben ik altijd bang dat deze doorschijnt als hij nat is. Dat is bij deze (hoop ik!) niet het geval.


Verder zitten er nog ruches aan het topje en broekje. Dit is net weer anders dan je bij de meeste bikini's gewend bent. 


Aan de uiteinden van de touwtjes zitten kleine ronde bedeltjes. Dit vind ik er echt heel leuk uitzien! Vooral omdat er ook een klein blauw steentje in het midden zit. Ik hoop alleen niet dat deze bedeltjes snel verkleuren door het water, maar we zullen zien.

Ondanks dat deze bikini alwéér van de H&M is, ben ik er wel blij mee. Ik vind het echt een leuke bikini, en ik weet zeker dat ik deze vaak zal dragen. Ooit wil ik nog een bikini die ik helemaal geweldig vind, maar voorlopig zal ik deze denk ik nog niet vinden aangezien ik in Nederland niet snel iets leuks zie. Maar tot die tijd kan ik prima met H&M bikini's doen. Het topje van deze bikini koste €12,95 en het broekje €9,95. Een koopje dus!

Wat vinden jullie van deze bikini? En gaan jullie nog op een zonvakantie? 

3 comments

  1. Wat een leuke bikini! Ik vind de bikini's van de H&M zelf ook altijd erg leuk en ook lekker goedkoop :)

    ReplyDelete
  2. Wauw, ik vind het echt een hele leuke bikini!

    ReplyDelete
  3. Leuke bikini :) Liefs! x

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD