Social Media

Personal Update #4: druk in mijn hoofd


Ook al is het vakantie, de laatste tijd heb ik het toch best druk. Niet perse fysiek, maar vooral ook in mijn hoofd. Vandaar dat ik hier even over wil schrijven. Als jullie dit lezen ben ik een weekje weg, dus ook de artikelen die deze week verschijnen zijn al eerder geschreven.

Deze week ben ik een weekje op kamp met de meisjesclub waar ik leidster van ben. Je zou het kunnen zien als een soort scouting, hoewel ik dit er wel veel van vind verschillen. Het kamp duurt van zondag tot en met vrijdag, de oudste kinderen blijven nog een nachtje net als de leiding, en we vertrekken zaterdagochtend weer naar huis. Elke dag hebben we een ochtend-, middag- en avondprogramma met spelletjes, speurtochten, knutselen, 'winkelen', zwemmen en kampvuur. Ik vind het altijd ontzettend gezellig om samen met deze meisjes, die 6 t/m 14 jaar zijn, leuke dingen te doen. Het is wel heel vermoeiend, en na zo'n week ben ik ook helemaal gebroken.

Voor deze week moeten we natuurlijk ook voorbereidingen treffen. Nu heb ik het niet zo druk gehad hiervoor, maar ik moest toch nog een aantal dingen doen. Zo ben ik nu (donderdagavond) nog bezig met een speurtocht voor zondagmiddag. Ik besloot er een keer veel moeite en aandacht in te steken en het allemaal mooi te maken, maar het valt jammer genoeg een beetje tegen. Ik heb er nu al uren ingestoken, haha. Verder heb ik nog een aantal cd's gemaakt die we kunnen aanzetten op kamp. En natuurlijk moet ik ook nog m'n koffer in gaan pakken!

Naast kamp, heb ik binnenkort ook mijn rij-examen. Dit geeft nog wat extra stress, bovenop het feit dat ik deze vakantie mo├ęt verhuizen naar Maastricht. Ik ben nog op zoek naar een kamer (misschien dat ik er afgelopen vrijdag een heb gevonden!), dus je zult vast wel begrijpen dat ik druk in mijn hoofd ben. Ik hoop dat ik er snel een vind, zodat dat in ieder geval geregeld is. Dan kan ik eindelijk inkopen gaan doen en verhuizen. 

Gelukkig ga ik deze vakantie veel leuke dingen doen, en hoop ik dan ook tot rust te komen. Zo ben ik nu een weekje op kamp, ga ik eind juli/begin augustus een paar dagen naar Lille met mijn tante (waar hele leuke winkels zitten, zoals Sephora!), half augustus een weekje naar Turkije en eind augustus een paar dagen naar Antwerpen met vriendinnen. Als ik terugkom van Antwerpen, begint ook vrijwel meteen de introductie van mijn studie en daarna het 'schooljaar'.

Nu weet ik alleen nog niet wat voor gevolgen dit zal hebben voor mijn blog. Op dit moment lukt het me niet om vijf artikelen per week te uploaden, dus dit heb ik al teruggebracht naar drie: maandag, woensdag en vrijdag. Ik probeer zoveel mogelijk vooruit te werken, want ik vind het heel jammer als er geen nieuwe artikelen online komen. Ik moet gewoon even kijken hoe het allemaal loopt, aangezien ik zo druk ben en zoveel wegga. Maar het komt vast allemaal goed.

Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne zomervakantie!

1 comment

  1. Je moet doen waar je je het beste bij voelt :) Ik wens je veel succes met je zoektocht naar een kamer en een fijne vakantie! Liefs! x

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD