Social Media

WANT: Subtiel kettinkje

Bron foto's: Pinterest

Een tijd geleden zag je vooral statement kettingen in de winkels: kettingen met grote stenen, verschillende kleuren en zelfs met kwastjes of veertjes. Zelf ben ik hier nooit zo'n fan van geweest: het kan heel leuk staan, maar het past niet zo bij mij. Nu zie je wat vaker wat subtielere kettinkjes, en dit vind ik persoonlijk een stuk mooier.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooi, subtiel kettinkje. Toch vind ik deze best lastig te vinden. Ik ben namelijk wel kieskeurig, vooral als het gaat om sieraden. Veel dingen vind ik niet mooi en zou ik nooit willen dragen. De kettinkjes hierboven vind ik wél erg leuk, hoewel ik niet zo snel een sterretje om mijn nek zou willen. Het liefst wil ik een klein steentje, maar het cirkeltje (linksboven) en de kleine kubus (rechtsonder) vind ik ook erg mooi.

Het probleem is dat ik niet zoveel merken ken die dit soort kettinkjes verkopen. Wel ben ik het merk 'Heart To Get' tegengekomen, waar ze dit soort sieraden verkopen. Het enige minpuntje vind ik dat de kleur van de sieraden een beetje flets is. Het zilver en goud is best licht, waar ik wat minder weg van ben. Nu ben ik er ook nog niet uit of het goud of zilver moet worden. Meestal draag ik zilver, maar misschien is het eens tijd om goud uit te proberen. Ik kan ook niet zo goed inschatten wat het mooist zal staan. Wel wil ik graag dat de ketting niet verkleurd.

Ik zag bij Tifanny's & Co wel prachtige sieraden, maar deze zijn natuurlijk erg prijzig. Misschien dat ik ooit een keer mijn geld uitgeef aan een bijzonder sieraad, maar dat ben ik nu nog niet van plan. 

Ik vroeg me af of jullie misschien leuke merken of winkels weten die dit soort kettinkjes verkopen. Alle suggesties zijn welkom! Het kettinkje heb ik het liefst sterling zilver.

Wat vinden jullie van dit soort subtiele kettinkjes?

2 comments

  1. Oh ik hou van dit soort kettinkjes! Ik heb in Februari, wel een tijdje geleden eentje gekocht bij de forever 21, en ze verkopen ook leuke bij de primark. Ik zou ook nog heel graag een keer een 'goed' kettinkje willen kopen. :-) Leuk artikel!

    Liefs! Evelien

    ReplyDelete
  2. Ik vind het zo ontzettend mooi! Ook al heb ik alleen maar statement kettingen in mijn stash, haha..

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD