Social Media

Zara Body Mist Woman l'Eau


Nu de zomer weer is begonnen, worden de frissere geuren ook weer iets populairder. Zelf hou ik hier ook erg van, omdat het me aan de zomer, de zon, de zee en het strand doet denken. Ook body mist is natuurlijk heerlijk om te gebruiken in de zomer voor wat verkoeling en een frisse geur. Toen ik een body mist bij de Zara tegenkwam, werd ik toch wel heel benieuwd en besloot 'm te proberen.

Body mists zijn al een aantal jaren populair in de zomer, maar voor mijn gevoel zie je ze nu steeds vaker. Vooral de body mists van Victoria's Secret zijn erg bekend, maar je kunt deze 'luchtige' parfums ook kopen bij The Body Shop, Rituals en de H&M. En nu dus ook bij de Zara! Misschien zijn ze hier al langer te koop, maar nu viel het me pas voor het eerst op.

De Victoria's Secret body mists zijn erg gewild, maar persoonlijk vind ik de meeste geuren te zoet. Ik hou niet echt van zoete geuren, dus helaas ben ik niet zo'n fan van die van Victoria's Secret. Die van Rituals vind ik overigens wel erg lekker ruiken, maar ik vind ze toch aan de prijzige kant. Deze zijn namelijk rond de €15, en ze zijn verpakt in maar een kleine flacon. 

Normaal let ik niet zo op de geuren van de Zara, en ga ik gewoon voor de kleren naar deze winkel. Ik heb wel al een keer eerder een geur van de Zara gekocht die ik erg lekker vind, maar deze blijft niet zo lang hangen omdat de kwaliteit gewoon niet zo goed is. Toch was ik wel erg benieuwd naar de body mist en omdat ik deze zo lekker vond ruiken, heb ik 'm gekocht.

  
Het flacon van de body mist is niet bijzonder, en vrij simpel. Wel is deze van glas, waardoor het wat luxer oogt. Het flacon lijkt zelfs echt op een parfumflesje, in tegenstelling tot de body mists van Victoria's Secret. Het flacon bevat 75 ml, dus lekker veel! 


De geur van deze body mist vind ik echt verrukkelijk! Het is een hele frisse en zomerse geur, en ruikt naar citrusvruchten. Ik ben echt fan van citrusgeuren in de zomer, dus deze was ook erg geschikt voor mij. De geur doet me erg denken aan de geuren van Biotherm: fris, citrusachtig en zomers. Heerlijk! Daarnaast is deze geur een stuk goedkoper dan de geuren van Biotherm, dus een goed alternatief!


Ook al is het maar een body mist, de geur blijft toch 2 tot 3 uur hangen. Dit vind ik prima, aangezien je ook niet zoveel moet verwachten van een body mist van de Zara. Het is natuurlijk geen echt parfum, dus in mijn ogen is het logisch dat de geur ook sneller verdwijnt. Na een paar uur moet je de geur dus weer opnieuw opdoen, maar dit vind ik helemaal niet erg. Omdat er 75 ml in het flacon zit, kun je er ook lekker lang mee doen. Ik ben er in ieder geval blij mee! Vooral voor deze prijs: maar €6! Deze heb ik in de sale gekocht, maar de originele prijs €9. Dat is hij zeker wel waard!

Kijken jullie weleens naar de geuren bij de Zara?

6 comments

 1. Klinkt heel goed! Van een bodymist verwacht ik ook niet dat 'ie lang blijft hangen maar ik gebruik ze om me even op te frissen. Ik vind het flacon prachtig, maar wel jammer dat je deze niet zo snel in je tas meeneemt om bij te sprayen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Klopt, daarvoor is 'ie wel een beetje groot en zwaar door het glas.

   Delete
 2. Oehhh die lijkt me zo lekker! Bodymist is altijd goed namelijk! x

  ReplyDelete
 3. Hola quiero comprar este perfume body mist leau de zara woman .. soy de argentina ciudad de mardelplata

  ReplyDelete
 4. If you have items that are nail-small on the home, it is best to take out a residence insurance coverage Verzekering

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD