Social Media

Room inspiration: grey, yellow and turquoise

Bron: Pinterest

De afgelopen dagen ben ik samen met mijn ouders druk bezig geweest om mijn nieuwe kamer in Maastricht op te knappen en in te richten. De muren zijn opnieuw gewit, en de meubels zijn in elkaar gezet en ze staan op de juiste plek. Maar het leukst moet eigenlijk nog komen, namelijk alles aankleden zodat het mijn 'eigen plekje' wordt.

Van mijn vriendinnen heb ik voor mijn verjaardag al wat leuke spulletjes gekregen voor mijn kamer. Een paar van deze dingen waren in het turquoise, en na dubben over welke kleuren ik in mijn kamer wil ben ik er nu wel uit. In mijn kamer ligt namelijk een grijze laminaatvloer, waar ik dus aan gebonden ben. Eerst wilde ik graag een Perzisch tapijt (geen echte natuurlijk, die zijn voor mij veel te duur), maar dit leek me niet zo mooi bij de grijze vloer. Omdat ik mosterdgeel/okergeel een hele mooie kleur vind, wil ik dit graag terug laten komen in mijn kamer. 

Op Pinterest zocht ik naar mooie kamers met mosterdgele accenten, en toen kwam ik erachter dat turquoise ook heel mooi staat bij deze tinten geel. Ook staat mosterdgeel heel mooi bij grijs naar mijn mening, dus dat kwam goed uit met mijn grijze vloer! De spulletjes die ik van mijn vriendinnen heb gekregen passen er mooi bij, dus dat is ook fijn. Daarnaast wil ik nog koperkleurige accenten in mijn kamer hebben, omdat ik dit er wel bij vind passen. Dit geeft ook weer wat warmte in de kamer naast het grijs.

Het klinkt misschien als een gekke kleurencombinatie, maar op Pinterest vond ik hele mooie kamers met deze kleuraccenten. 

 Bron: Pinterest

Bron: Pinterest

Bron: Pinterest

Bron: Pinterest

Bron: Pinterest

Zelf vind ik dit echt een hele leuke combinatie. Toch wil ik mijn kamer wel redelijk rustig houden met neutrale kleuren, en heb ik vooral mosterdgeel in mijn hoofd. Maar een paar kleine accentjes turquoise passen er wel leuk bij. Ik wil mijn kamer niet te bont hebben, want dit leidt misschien af bij het studeren. Ik heb al wat leuke spulletjes besteld bij H&M Home, dus daar ben ik heel benieuwd naar. Binnenkort zullen jullie ook stukjes van mijn kamer en de decoratieve dingen zien, ik hou jullie op de hoogte :)

3 comments

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD