Social Media

Sieraden van Marbles by MG


Een tijdje geleden mocht ik bij Marbles by MG mijn voorkeuren doorgeven qua sieraden. Persoonlijk hou ik van subtiele sieraden, voornamelijk in het zilver. De eigenaresse, Marit, maakte voor mij een aantal mooie sieraden, die ik afgelopen week binnenkreeg. 


Marbles by MG is een webshop die ik toevallig tegenkwam, en ik vond de sieraden meteen al erg leuk. De meeste sieraden zijn namelijk klein en subtiel, en omdat ze ook nog eens handgemaakt zijn vind ik het extra bijzonder.


De sieraden kwamen binnen in een schattige verpakking. Ook leuk om bij deze webshop cadeautjes voor vriendinnen te bestellen!


Ik kreeg er ook een persoonlijk briefje bij, heel lief! Echt leuk het zo persoonlijk is, bedankt Marit!


Het logo van Marbles by MG is een hartje met geometrische vormen. Zo leuk! Ik vind het logo er prachtig uitzien, en het past ook bij de sieraden die Marit maakt. Hieronder zie je de sieraden die ik heb ontvangen.Wat een mooie armbandjes! Ik ben er echt blij mee. Het is leuk om ze apart te dragen, maar ook samen ziet het er heel schattig uit. Ik hou ervan als sieraden zo subtiel zijn, dus deze armbandjes ga ik zeker dragen. Vooral voor in de zomer zijn ze erg leuk, omdat ze zulke lichte kleurtjes hebben.


Naast de armbandjes, heb ik nog een heel lief kettinkje ontvangen. Deze ketting heet de Mandala necklace, en het hangertje vind ik echt prachtig. Ik ga 'm zeker vaak dragen, want dit soort kettinkjes staan eigenlijk overal bij.


Heel erg bedankt voor deze mooie sieraden, Marit! Ze zijn echt prachtig, en ik ben van plan ze vaak te gaan dragen. Ik vind het leuk dat ze handgemaakt zijn, dit maakt het nog wat specialer. De kwaliteit van de sieraden is ook goed, en ze zijn erg betaalbaar. Deze webshop hou ik zeker in gedachten voor eventuele cadeautjes voor vriendinnen!

Wat vinden jullie van deze sieraden?

1 comment

  1. Wat een schattige sieraden! Ga zeker een kijkje nemen op de site! X

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD