Social Media

Waarom ik zo lang weg was...

Bron: Pinterest

Hallo lieve mensen! Jullie vragen je misschien af waar ik de afgelopen (bijna) 3 weken ben geweest. De laatste weken heb ik namelijk niets gepost op mijn blog. Normaal schrijf ik veel artikelen, en komen er meerdere artikelen per week (en eerst zelfs per dag!) online. Jammer genoeg is dit me nu niet gelukt, en daarom wil ik dit even uitleggen.

Omdat het vakantie is (geweest), ben ik veel weggeweest. Eerst ben ik een weekje op kamp geweest omdat ik leidster ben van een meisjesclub. Hierna ben ik een paar dagen naar Lille gegaan met mijn tante, toen ben ik nog een weekje op vakantie geweest naar Turkije en vervolgens heb ik de vakantie afgesloten met vriendinnen in Antwerpen. 

Vakantie is niet de enige reden waarom ik afwezig ben geweest. Deze vakantie had ik mijn rijexamen (dat ik heb gehaald, yes!) wat ook stress opleverde. Daarnaast ga ik aankomend studiejaar in Maastricht studeren op UCM (University College Maastricht). Ik moest hiervoor in de weken dat ik vrij was deze vakantie, heel veel dingen regelen. Mijn OV-chipkaart, zorgen dat het collegegeld zal worden betaald, mijn diploma opsturen naar de universiteit, etc. Maar ik moest niet alleen dingen voor mijn studie regelen, ik had natuurlijk ook een woonruimte nodig. Vanaf mijn ouders huis is het namelijk onmogelijk om elke dag naar Maastricht te reizen (hier doe je 3 uur over). Gelukkig had ik aan het begin van de vakantie al een kamer, maar in de weken dat ik vrij was moest ik ook meubels kopen en deze naar Maastricht verhuizen. Ik ben wel 4 of 5 keer naar de Ikea geweest voor nieuwe spullen, haha! Kortom, elke week dat ik vrij was heb ik eigenlijk besteed aan dingen regelen en verhuizen, en ik heb af en toe nog gewerkt.

Nu klaag ik helemaal niet over mijn vakantie, want ik heb van alles genoten en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Maar mijn vakantie was natuurlijk wel erg druk, wat het nogal hectisch maakte. Ik had vrijwel geen dagen om lekker niets te doen, in bed te liggen en series te kijken. Dat vind ik wel jammer, want hier geniet ik ook enorm van.

Ik vind het jammer dat ik de afgelopen tijd dus geen tijd meer heb gehad om te bloggen. Artikelen schrijven vind ik erg leuk om te doen, en ik wil hier zeker mee doorgaan. Het is voor mij alleen wel moeilijk om te zeggen hoe ik het de aankomende tijd ga doen. Aankomende maandag (31 augustus) begint mijn studie namelijk, en ik ga ervan uit dat het wel hard werken wordt. Super leuk natuurlijk, en ik heb er veel zin in, maar het is lastig in te schatten hoeveel tijd ik nog over heb voor andere dingen, en nu bedoel ik met name bloggen. Hopelijk vind ik uiteindelijk zelf een balans tussen mijn studie, vrienden, werk, tijd voor mezelf en bloggen! Ik ga ervan uit dat het allemaal goedkomt.

Ik wens jullie een heel fijn weekend, en ik hoop dat jullie ook een hele fijne vakantie hebben gehad. Probeer lekker uitgerust aan je studie/werk te beginnen, dan kun je er weer even tegenaan.

Liefs!

1 comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD