Social Media

Even een kort berichtje...


Goedemorgen lieve mensen!

Als jullie mijn vorige artikel hebben gelezen, weten jullie dat ik de afgelopen tijd niet veel tijd en ruimte heb gehad om leuke artikelen op mijn blog te plaatsen. Jammer genoeg is dat nu nog steeds het geval. Mijn studie, University College Maastricht, is echt enorm druk. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat het zo druk zou zijn, dus dat is wel wat minder. Mijn vakken zijn wel erg interessant, maar het is hard werken. Ik heb vier tutorials, werkcolleges, per week, en voor elke tutorial moet je ongeveer 100 bladzijdes lezen. Soms wat meer, soms wat minder. Ook moet ik veel papers schrijven van een paar duizend woorden, wat ook erg veel tijd kost.

Daarnaast is het ook vermoeiend omdat ik gewoon moet wennen aan de universiteit, omdat ik van de middelbare school afkom. Nieuwe vakken, nieuwe mensen, een ander rooster en een ander ritme. Ik vind het leuk om hier te zijn en om in Maastricht te wonen, maar alles kost veel tijd en natuurlijk ook veel energie. Als ik vrije tijd heb (of maak), vind ik het fijn om uit te rusten, een serie te kijken of even iets leuks te gaan doen met vriendinnen.

Ik vind het erg jammer, maar ik kan op dit moment echt geen tijd vrijmaken voor artikelen schrijven op mijn blog. Foto's maken van producten, foto's bewerken en een artikel schrijven kost ook tijd en moeite, en dat lukt nu helaas niet... Over anderhalve week heb ik een weekje vakantie, dus wie weet dat ik er dan wel tijd voor heb!

Ondanks dat er op mijn blog even geen artikelen kunnen komen, ben ik wel actief op mijn Instagram, natureofhappinessnl. Hier plaats ik elke dag wel foto's, en ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen! Foto's plaatsen kost natuurlijk minder tijd dan artikelen schrijven, maar zo ben ik toch nog een beetje met mijn blog bezig.

Liefs!

1 comment

  1. Ik snap het hoor, studeren kost veel tijd! Ga vooral voor school, dat is belangrijk, en dan komt je blog later wel weer :)

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD