Social Media

Christmas Inspiration and Decoration at Zara Home

Bron: Zara Home

Misschien is het een beetje vroeg,  but let's be honest: wie heeft er nu nog geen zin in de kerst? Vooral in de 'beautywereld' is kerst weer in opkomst. Nieuwe producten, geschenkpakketjes en limited editions. Maar ook zie je in online shops als Zara Home alweer leuke kerstdecoraties tevoorschijn komen. De leukste foto's en kerstspulletjes die ik heb gevonden wil ik graag met jullie delen!

Zara Home: zij hebben echt prachtige spullen als het aankomt op interieur en decoraties. Ook nu de kerst eraan begint te komen, hebben zij alweer een geweldige collectie met nieuwe spullen. Zoals je hierboven op de foto kunt zien hebben ze leuke 'kerstachtige' kopjes, bordjes, placemats en tafelkleedjes.

 Bron: Zara Home

Daarnaast heeft Zara Home ook erg leuke kerstboomdecoraties, waarvan je er hier al een paar op de foto ziet. Stiekem vind ik zelf de kast op deze foto het allerleukst, hoewel dit natuurlijk verder niets met de kerst te maken heeft.

Bron: Zara Home

Geurkaarsen kunnen eigenlijk ook niet ontbreken tijdens de kerst. Persoonlijk hou ik van hele warme en kruidige geuren tijdens de wintermaanden. Geuren zoals kaneel, dennen, cederhout en verschillende 'spices'. Het plankje op de foto vind ik er trouwens geweldig leuk uitzien, rood maakt alles extra gezellig.

Bron foto's van collage: Zara Home
  
Hierboven zie je een paar van mijn favoriete decoraties voor in de kerstboom. De kleine figuurtjes (rechts in het midden, rechtsonder) kosten €3,95 per stuk. Beide sets kerstballen zijn €11,95, en de guirlande is te koop voor €22,95. Sommige spulletjes van Zara Home zijn wel aan de prijzige kant, maar wel érg leuk. Naast deze rode versieringen, heeft Zara Home nog zilveren, gouden en houten versieringen. Zelf ben ik niet zo van de houten hartjes en sterretjes, die landelijke stijl trekt me niet echt.

 Bron: Zara Home


Bron: Zara Home

Ook heeft Zara Home prachtige kerstspullen voor op tafel: glazen, kopjes, bordjes, tafelkleedjes, servetten, kaarsen, noem maar op. Hierboven zie je twee hele mooie gedekte tafels, beide in een compleet andere stijl. Ik hou zelf erg van rood, vooral tijdens de kerst, maar je kunt ook gaan voor een wat chiquere, 'classy' stijl.

Nu ik al deze prachtige kerstspullen heb bekeken, krijg ik nóg meer zin in de kerst! Helaas moeten we er nog even op wachten, maar dromen mag altijd. In Maastricht, waar ik nu een paar maandjes woon, zijn sommige straten al versierd dus de kerstsfeer is al een beetje aanwezig. Aankomende tijd ga ik mijn kamer ook alvast versieren, en ga ik een bezoekje brengen aan Lush om tussen de kerstcollectie te snuffelen. Ik heb er zin in!

Hebben jullie al zin in de kerst? En weten jullie nog leuke winkels om kerstdecoraties te kopen?

5 comments

 1. Het is voor mij echt een droom om ooit in mijn eigen huisje een mooi kerst diner te geven en dan mijn tafel ongeveer zo inrichten als die foto's. Zo gezellig en mooi <3

  ReplyDelete
 2. Aankomende kerst wordt mijn eerste kerst in mijn eigen huisje en ik heb echt zo veel zin om allemaal lieve lichtjes op te hangen! x

  ReplyDelete
 3. Ah, ik vind het echt super tof!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 4. The boiler in your household plays a vital role in keeping your home warm during the cold winter months. It is important to keep your boiler maintained and serviced to ensure maximum performance. Without proper maintenance and servicing, boilers can be problematic and expensive. This article aims to highlight the importance of keeping your boiler in check and give you a better understanding on proactive and reactive boiler maintenance and servicing. Coach Homes

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD