Social Media

MAC Whirl Lipstick


MAC lipsticks zijn door eigenlijk iedereen wel geliefd. Laatst was ik een video aan het kijken van een Engelse blogger, en daarin kwam ik de lipstick Whirl tegen. Meteen vond ik het een prachtige kleur en wilde ik 'm graag hebben. Het was even een lastige zoektocht, want Whirl was op veel plaatsen uitverkocht. Uiteindelijk heb ik 'm gelukkig kunnen bemachtigen en kan ik jullie erover vertellen!


Misschien hebben jullie al weleens van de MAC lipstick Whirl gehoord, misschien ook niet. Als ik het goed heb is Whirl een nieuwe lipstick van MAC, en was deze kleur er eerst ook al in een lipliner. Ook deze kleur staat weer bekend als een 'Kylie Jenner-kleur', net als de lipstick Faux, Brave en de lipliner Soar. Nu vind ik dat deze kleuren heel erg van elkaar verschillen, en vind ik Whirl nou niet zo zeer een 'Kylie Jenner-kleur'. Faux staat bij mij overigens erg roze, terwijl sommigen deze lipstick naar bruin vinden neigen. Whirl daarentegen vind ik wel echt een bruinige lipstick.   
Als je bekend bent met de MAC lipstick, zul je weten dat MAC lipstick verschillende 'finishes' hebben. De lipstick Whirl heeft een matte finish. Op dit moment vind ik matte lipsticks erg mooi, en ze blijven ook nog eens erg lang zitten. Ook Whirl blijft erg lang zitten (zeker een hele middag, ook als je gegeten hebt), en hij is totaal niet uitdrogend. Ook een pluspunt!Whirl is een rood-bruinige kleur, maar in ander licht neigt de kleur ook wel eens naar een beetje oudroze. Persoonlijk vind ik 'm echt prachtig. Zeker voor de herfst- en wintermaanden is hij geschikt: een wat donkerdere kleur, maar niet heel opvallend. Donkerrode en donkerpaarse lipsticks vind ik ook erg mooi voor in de herfst en winter, maar ik neig de laatste tijd wat meer naar de bruintinten. 


Whirl is echt een aanrader als je het mij vraagt! Ik ben enorm blij met deze lipstick, en draag 'm bijna elke dag sinds ik 'm heb gekocht. Mijn vijfde lipstick van MAC alweer, en ik ga er in de toekomst zeker nog meer aanschaffen. 

Wat vinden jullie van Whirl?

13 comments

 1. Wauw, supergave kleur! Niet zo standaard maar wel heel draagbaar.

  ReplyDelete
 2. Mon favori est le velvet teddy mais je pense qu'avec celui-ci, ça va changer ;) Faut que je me l’achète !
  Sarah xxxx
  http://elixirsauvage.blogspot.fr/

  ReplyDelete
  Replies
  1. J'aime bien le Whirl, mais je pense que le Velvet Teddy est mon favori!!

   Delete
 3. Wauw, echt een kleurtje voor mij denk ik! Doet me een klein beetje denken aan Velvet Teddy, die ik zelf heb maar deze is ook echt prachtig

  ReplyDelete
  Replies
  1. Velvet Teddy heb ik ook, die draag ik ook erg vaak. Ze lijken niet op elkaar, maar ze zitten een beetje op dezelfde lijn qua kleur denk ik.

   Delete
 4. Wauw ik vind m echt heel erg mooi! <3

  ReplyDelete
 5. Wat een prachtige kleur zeg! Ziet er ook niet uit alsof het extreem in de lijntjes trekt eigenlijk... helemaal voor een matte!

  ReplyDelete
 6. Bijzonder kleurtje! Erg mooi voor in de winter denk ik!

  ReplyDelete
 7. Wauw erg mooie kleur en heel erg leuk geschreven Wies! Liefs, Leontien

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD