Social Media

Marble iPhone Case + Discount Code!


Overal zie je de 'marmerprint' verschijnen: op laptopskins, schaaltjes, bordjes, schriftjes en nu ook als telefoonhoesjes. Deze trend wordt steeds populairder, en zoals je aan de foto's kunt zien ben ik er ook fan van.

 Bij de webshop Caseapp mocht ik een iPhone hoesje/laptopskin uitzoeken. Nu heb ik helaas geen Macbook, dus een laptopskin kon ik helaas niet kiezen. Wel vond ik het erg leuk om een hoesje voor mijn iPhone 6 uit te zoeken, dus dat heb ik gedaan!

Caseapp heeft niet alleen hoesjes voor de iPhone, maar ook voor telefoons van Nokia, Samsung en HTC. Dus als je geen iPhone hebt, kun je alsnog een kijkje nemen en misschien wel een erg leuk telefoonhoesje uitzoeken.

De telefoonhoesjes op Caseapp kun je zelf stylen: je kunt een eigen achtergrond kiezen, dus bijvoorbeeld ook een foto, je kunt er tekst aan toevoegen en je kun kiezen voor een mat of glanzend hoesje.
Natuurlijk hoef je het hoesje niet zelf te 'costumizen', maar kun je ook een standaard hoesje uitzoeken. Dit is wat ik gedaan heb! Op Caseapp hebben ze al hele leuke ontwerpen, waaruit ik dus de marmerprint heb gekozen. Je kunt ook gaan voor palmbomen, galaxy, of aztec prints.

Ik heb ervoor gekozen om het hoesje te laten zoals hij is, zonder er nog tekst of plaatjes aan toe te voegen. En zoals je aan de foto's kunt zien, heeft mijn hoesje een matte finish. Dit vind ik een heel mooi effect geven, en daarnaast voelt het fijn aan. Het hoesje zit strak om mijn telefoon, maar hij is er nog wel redelijk makkelijk af te halen. Achteraf gezien had ik een zwarte marmerprint ook wel mooi gevonden, omdat mijn iPhone 6 zwart is. Aan de voorkant van mijn iPhone zijn nu witte randen te zien, wat ik niet lelijk vind, maar een zwarte marmerprint past misschien wat beter bij mijn iPhone. Over het algemeen ben ik er wel heel erg blij mee, want ik vind het een prachtig hoesje en de matte finish vind ik ook erg mooi!


Maar nu komt misschien nog wel het leukste voor jullie: een kortingscode! Van Caseapp mag ik een kortingscode met jullie delen waardoor jullie ook een telefoonhoesje of laptopskin kunnen kopen met 20% korting! De kortingscode die je kunt gebruiken op Caseapp is NATUREOFCASE. Ik zou zeggen, veel shopplezier! De prijzen van de telefoonhoesjes en laptopskins liggen rond de €30,-.

Dit artikel is in samenwerking met Caseapp.

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD