Social Media

Lush Santa's Belly Shower Jelly


Het is alweer december! En dat betekent natuurlijk ook dat de feestdagen eraan zitten te komen. Vorige maand zijn er al veel kerstcollecties van verschillende merken uitgekomen, waaronder Lush. De kerstcollectie van Lush ziet er altijd zo leuk en feestelijk uit, dat ik wel een kijkje moést nemen. In de winkel kwam ik de Shower Jelly's van Lush tegen. Deze kende ik al wel, maar ik had ze nooit geprobeerd. Mijn oog viel meteen op Santa's Belly, en die kon ik niet laten liggen.

Ik ben uiteindelijk voor Santa's Belly gegaan vanwege de prachtige rode kleur, wat natuurlijk heel 'kerstig' is, maar vooral vanwege de heerlijke geur. Persoonlijk hou ik niet van hele zoete geuren, vandaar dat ik ook totaal geen fan ben van Lush's Snowfairy.
Santa's Belly ruikt naar, zoals Lush het omschrijft: "Vol vers appelsap en fruitige wijn om je huid te verwachten en verfrissen". Santa's Belly is inderdaad een hele fruitige geur, en het een warme appelgeur, als je begrijpt wat ik bedoel. Fris, en warm tegelijk. Nu moet ik eerlijk toegeven dat deze geur ook wel naar iets zoets neigt, maar doordat het vooral fruitig ruikt vind ik dit niet storend. Deze geur vind ik echt heerlijk! 

Wat Lush nog meer zegt over Santa's Belly:

''Wobbel wobbel! De buik van de kerstman gaat voor internationale roem! Geïnspireerd door feestelijke glühwein (waar zowel Santa's als wijzelf dol op zijn) zit deze rode jellybuik vol met vers appelsap, rode wijn, een infusie van steranijs en het aroma van verse appel. En ja, dat is net zo lekker als het klinkt!''


Hierboven zie je de ingrediëntenlijst, mocht je daar benieuwd naar zijn. Zoals je kunt zien zit er appelsap, rode wijn en sinaasappelbloesem in, waardoor het een fruitige geur wordt. Nu ben ik eerlijk gezegd ook geen enorme fan als het gaat om fruitige geuren, maar deze geur vind ik echt geweldig. Zoals je kunt zien is deze Shower Jelly ook geschikt voor vegans!


Santa's Belly zit verpakt in een doorzichtig, plastic doosje. Zelf ben ik gegaan voor de 100g, omdat ik eerst wilde proberen of ik zo'n Shower Jelly fijn vond. Je kunt natuurlijk ook meteen voor de grotere versie gaan, namelijk die van 240g.


Zoals je hierboven op de foto kunt zien, zitten er in de Shower Jelly ook kleine sterretjes. Leuk detail!


Nu vraag je je misschien af hoe je zo'n Shower Jelly nu het best kunt gebruiken. Zelf heb ik 'm gebruikt door 'm tussen mijn handen te wrijven en vervolgens mijn lichaam in te zepen, en ik heb de Shower Jelly zelf ook over mijn armen gewreven. Je kunt ook een klein stukje afbreken en dat gebruiken, maar ik vond het handiger om de Shower Jelly heel te laten. Hij is tenslotte erg glad, waardoor je wel moet oppassen dat je 'm niet laat vallen. Er komt een lichte schuim van de jelly af, maar enorme zeepbellen zul je niet krijgen.


Ik zal eerlijk zijn: je moet er wel van houden. De Shower Jelly's zijn erg glibberig, waardoor het even uitproberen is hoe je 'm het best kan gebruiken. Het kost ook net iets meer tijd dan gewone douchegel. Maar persoonlijk vind ik het een heerlijk product, en ik hou er ook wel van om lekker lang onder de douche te staan. Daarnaast is de geur echt heerlijk, en kun je volgens mij ook lang met het product doen. Santa's Belly is nu vooral lekker in de wintermaanden waar je zelf van kunt genieten, of je kunt 'm cadeau geven aan iemand anders voor kerst! De prijs vind ik ook wel prima voor dit product, namelijk €6,95. Het  is natuurlijk wel iets meer luxe dan een douchegel van de Kruidvat, maar het is het geld zeker waard.

Santa's Belly Shower Jelly van Lush is bij Lush of Lush.nl te koop voor €6,95 (100g) of €13,95 (240g).

2 comments

  1. Ik heb nog nooit een Shower Jelly geprobeerd, bedankt voor de duidelijke uitleg hierbij. Ik ga hem zeker eens proberen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zou ik zeker doen, vooral deze ruikt echt heerlijk!

      Delete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD