Social Media

MAC Pigment Copper Sparkle


Een tijdje geleden zag ik in een Youtube video van Jess (Sunbeamjess) het pigment Copper Sparkle van MAC voorbijkomen. Meteen vond ik het een prachtige kleur, en natuurlijk ook perfect voor de feestdagen. Kort daarna besloot ik het pigment te komen. Ik heb 'm dus eigenlijk al even, maar omdat ik het pigment zó mooi vind, moet ik 'm wel delen met jullie.

Dit was het eerste pigment wat ik van MAC probeerde. Ik had er al weleens vaker van gehoord, maar naar mijn idee zijn ze niet zo populair als sommige andere producten van MAC. Wel onterecht, aangezien de pigments echt prachtig zijn! 

Een pigment is een losse oogschaduw, waardoor het wel wat lastiger is om aan te brengen. Je kunt het met een kwast, of gewoon met je vinger aanbrengen. Vaak helpt het als je je kwast of vinger nat maakt, dan blijven de kleine deeltjes van de oogschaduw beter 'plakken'. 


Copper Sparkle van MAC is een warme koperkleurige oogschaduw, met grove glitters. Hier moet je natuurlijk wel van houden, aangezien het wel opvallend is. Als je meer van subtielere oogschaduw houdt, is dit product misschien niet zo geschikt voor jou. Persoonlijk vind ik het een prachtige kleur, en het is vooral een mooi product om te gebruiken met feestjes, of nu tijdens de feestdagen.
Kijk hoe grof de glitters zijn, echt prachtig! Het potje van het pigment bevat 4,5 gram, maar je hebt maar een héél klein beetje van het product nodig. Voordat hij op gaat, ben je waarschijnlijk jaren verder!Zoals je op de foto's hierboven ziet, kan de oogschaduw soms een beetje naar oranje neigen. Dat vind ik wel jammer, want ik ben absoluut geen oranje-fan. Maar, ik vind de kleur nog steeds erg mooi! Ook zie je dat de pigmentatie geweldig is, en het is dan ook zeker geen teleurstellend product.

Ik ben echt ontzettend blij met dit product. Copper Sparkle vind ik een prachtige kleur, en ik ga 'm dan ook zeker tijdens de feestdagen (en daarna!) gebruiken. Ook denk ik oprecht dat het product jaren mee kan gaan, aangezien je 'm vast niet elke dag gebruikt. Je hebt echt maar heel weinig product nodig om er een ooglook mee te maken. Het enige nadeeltje van dit product is dat een MAC pigment €22,- kost, wat best prijzig is. Gelukkig kun je zo'n pigment wel eindeloos gebruiken (of dat hopen we dan...).

MAC Pigment Copper Sparkle is te koop bij MAC Stores, op maccosmetics.com of op Douglas.nl voor €22,- (4,5 gram).

6 comments

 1. Oh wauw, dit is echt een prachtige kleur!
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 2. Wauw wát een pigmentatie, echt prachtig! En wat heb je een mooie look gemaakt, leuke review!

  Liefs! Evelien

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een geweldige pigmentatie! Leuke review!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD