Social Media

The Body Shop Fuji Green Tea


Met The Body Shop heb ik een soort haat-liefde relatie. Sommige producten vind ik namelijk geweldig, maar andere producten vind ik helemaal niets. Vooral veel geuren van The Body Shop zijn niet echt mijn ding. Maar de lijn Fuji Green Tea vind ik heerlijk, en daarom kon ik het niet laten om dit kleine cadeausetje te kopen. Leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook erg leuk voor een vriendin, je moeder of tante.


  
Het setje bevat een Shower Gel (60ml), een Body Scrub (50ml), een Body Butter (50ml) en een douchepuf. Daarnaast komen deze producten in een klein tasje, wat altijd handig is. Wat ik een beetje jammer vind is dat de achtergrond met de groen-witte streepjes een stukje karton is. Het tasje is dus gewoon transparant. 

Alle producten hebben natuurlijk dezelfde geur, namelijk Fuji Green Tea (erg logisch). Het is een hele frisse geur, en perfect voor de zomer. Maar dat betekent niet dat je 'm niet in de winter kan gebruiken! Ik hou ervan.

Als eerst de Fuji Green Tea Body Wash. De Shower Gels van The Body Shop zijn prima, maar niet bijzonder. Een gewone douchegel, met wél een hele lekkere geur. De douchegel schuimt goed, maar niet enorm veel. Deze verpakking is vooral erg handig om mee te nemen als je op vakantie gaat, een perfect reisformaat. De Fuji Green Tea Body Scrub is een milde scrub voor het lichaam. Om eerlijk te zijn gebruik ik niet zo vaak scrubs, maar daarom is het juist wel leuk om het uit te proberen. Deze scrub bevat kleine scrubdeeltjes, en is hierom waarschijnlijk geschikt voor de meeste huidtypen. Ook dit product heeft een lekkere frisse geur.En last but not least... De Fuji Green Tea Body Butter. Hier hou ik enorm van! De Body Butters van The Body Shop zijn echt heerlijk, en een van mijn favoriete producten als het gaat om lichaamsverzorging. De Body Butter is redelijk dik, waardoor hij erg voedend is en de huid lekker zacht maakt. Dit vind ik persoonlijk fijner dan vloeibare body lotions, omdat het je huid naar mijn gevoel nog beter verzorgt. En de geur is natuurlijk weer heerlijk!


Zoals je misschien al hebt gemerkt, ben ik wel enthousiast over deze producten! Vooral de geur vind ik erg lekker, en ik ga alles dus zeker met plezier gebruiken. De Body Butter is absoluut mijn favoriet, maar de Shower Gel en Body Scrub vind ik ook fijn. Daarnaast is een klein tasje altijd handig om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Een douchepuf is niet helemaal mijn ding, en dit gebruik ik ook vrijwel nooit. Wel vind ik het setje aan de prijzige kant, hij kost namelijk €16,-. Maar gelukkig heeft The Body Shop regelmatig aanbiedingen, dus wie weet kun je deze producten wel met korting scoren!

Liefs & hele fijne feestdagen allemaal!

De producten van de Fuji Green Tea lijn zijn te koop op thebodyshop.nl of in een Body Shop filiaal. Dit cadeausetje kost €16,-.

2 comments

  1. Ik ben gek op de producten van The Body Shop. Leuke Review!

    ReplyDelete
  2. Deze geur is zooo lekker, maar inderdaad, de producten zijn wat aan de dure kant en jammer genoeg ook niet in de sale. :-( Misschien binnen een paar maanden! En tegen dan is m'n stash mogelijk een beetje uitgedund; dan vind ik het minder erg om 'onnodige' dingen te kopen, haha. Leuk artikel!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD