Social Media

Too Faced Chocolate Bar


Afgelopen zomer (een hele tijd geleden dus!) was ik met mijn tante een paar dagen op vakantie in Lille, Frankrijk. In Lille zit ook een Sephora, en daar ben ik een aantal keer langs geweest. Eigenlijk wilde ik het Natural Eyes Palette van Too Faced kopen, maar omdat ik de Chocolate Bar zo prachtig vond en omdat deze ook relatief wat goedkoper was met meer oogschaduws, heb ik uiteindelijk de Chocolate Bar gekocht. Een beetje een late review dus, maar beter laat dan nooit, toch?

De verpakking van Too Faced zijn echt enorm leuk, en deze Chocolate Bar is ook weer prachtig verpakt. Het palette zelf lijkt op een enorme chocoladereep, de oogschaduws hebben namen die te maken hebben met chocola en ze zijn gemaakt van cacao. Ze ruiken zelfs naar cacao en chocola! Het perfecte palette voor een chocoladeliefhebber dus.


Het Chocolate Bar palette bevat 16 prachtige oogschaduws. Je kunt er hele natuurlijke looks mee maken, maar ook voor wat heftigere ooglooks is dit palette erg geschikt. Het palette bevat glanzende oogschaduws en glitter oogschaduws, maar ook een aantal matte kleuren. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op!


Daarnaast variëren de kleuren in het palette ook enorm, maar niet zoveel dat het niet bij elkaar past. Zo heb je een mosgroene kleur, een bordeaux kleur, een lichtroze en een blauwe, maar ook bruine tinten die ook erg uiteenlopen. Persoonlijk vind ik alle kleuren prachtig, behalve Strawberry Bon Bon (de lichtroze). Hier hou ik totaal niet van, en ik denk dat ik deze oogschaduw ook niet echt zal gebruiken. Wel jammer, maar gelukkig zijn de andere oogschaduws erg mooi.


Ook ontvang je bij het Chocolate Bar palette een soort gebruiksaanwijzing waarin verschillende ooglooks staan die je kunt maken. Zelf heb ik dit nog niet gebruikt, maar het is wel handig voor als je inspiratie nodig hebt.


  
Oh, wat een prachtige kleuren! Ik was ontzettend benieuwd naar alle oogschaduws, vooral omdat dit mijn eerste Too Faced palette is. Gelukkig stelde de oogschaduws niet teleur!

Wat een geweldige pigmentatie! En de kleuren! Ze zijn echt prachtig, ik heb er niets negatiefs over te zeggen. Ik vind alle oogschaduws mooi, behalve Strawberry Bon Bon. Het is lastig om favorieten te kiezen, maar als het dan toch moet: Gilded Ganache, Amaretto, Hazelnut en Crème Brulee. Ik ben fan!


Zoals jullie vast al hebben gemerkt, ben ik héél enthousiast over dit palette! De kleuren zijn prachtig, de pigmentatie is super goed, de verpakking ziet er leuk uit én de oogschaduws ruiken naar chocola! Wat wil je nog meer? De prijs voor het palette vind ik ook wel oke, als is het natuurlijk nog wel een redelijk grote uitgave. Zelf heb ik €40,- betaald voor het palette, en ik vind het 'm dubbel en dwars waard. Dit palette is echt mijn favoriet geworden, misschien nog wel meer dan het Naked 2 palette (hoewel die ook érg fijn is). Het enige jammere is, is dat 'ie wat moeilijker verkrijgbaar is in Nederland. Je zou 'm wel online kunnen bestellen op de Franse Sephora webshop. Als je het al aan het overwegen was, zou ik zeggen: doen!

Het Too Faced Chocolate Bar palette is onder andere te koop bij Sephora (bijvoorbeeld op de Franse webshop) voor €44,-.

13 comments

 1. ah wauw ik ben verliefd op dit pallet, wat een prachtige pigmentatie, ziet er zo goed uit! <3

  Liefs! Evelien

  ReplyDelete
 2. Hij is zo mooi! Prachtige swatches ook, ik begrijp dat je hier heel blij mee bent.

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie pagina heb je en fijne review! liefs

  ReplyDelete
 4. Strawberry Bonbon is misschien wel een mooie basiskleur, hij heeft niet zoveel pigment, bijvoorbeeld in combinatie met Cherry Chordial in de crease. Love dit palette! X

  ReplyDelete
 5. Ik wil deze al een tijdje graag hebben! Hij schijnt ook te ruiken naar chocolade, heb jij daar nog wat van gemerkt?

  ReplyDelete
 6. Oh, die wil ik ook!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 7. Dit palette is echt mijn favoriet! Ik kan niet meer zonder.. x

  ReplyDelete
 8. o wauw de echte is echt heel erg mooi!!

  ReplyDelete
 9. Your music is amazing. You have some very talented artists. I wish you the best of success. snickers chocolate

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD