Social Media

Beauty Wishlist #2

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik mijn beauty wishlist heb gedeeld met jullie. De laatste keer was in november, dus ik vond het wel weer tijd om mijn wishlist te bespreken. Er zijn weer nieuwe producten op mijn lijstje gekomen waar ik erg benieuwd naar ben.

1. Nars Laguna Bronzer
Als eerst een nieuwe bronzer. Ik heb een bronzer in het Naked Flushed palette zitten van Urban Decay, maar deze is helaas deels kapot gegaan. Ook vind ik deze bronzer nét iets te oranje, en daarom ben ik op zoek naar een nieuwe. Op internet heb ik al veel goeds gelezen over de Laguna bronzer van Nars, en daarom wil ik deze graag proberen. Helaas is het in Nederland wat lastiger om aan een product van Nars te komen, dus ik moet nog even uitzoeken of ik 'm ergens kan bestellen.
Nars Laguna Bronzer is onder andere te bestellen op Sephora.fr voor €37,-

2. Embryolisse Lait-Crème Concentré
Al mijn dagcrèmes zijn op, dus het is weer tijd om hiervan ook een nieuwe aan te schaffen. Volgens veel mensen, waaronder mijn moeder, is deze crème erg fijn en geschikt voor alle huidtypen. Ik heb 'm al weleens geprobeerd en tot nu toe is hij erg goed bevallen. Ook schijnt deze crème vaak door modellen gebruikt te worden, en is iedereen lyrisch over dit product. Het wordt tijd dat ik 'm ook ga aanschaffen denk ik!
Embryolisse Lait-Crème Concentré is onder andere te koop op Douglas.nl voor €18,50.

3. Barfly
Deze unisex geur van Scotch&Soda heb ik al een keer gehad, en sindsdien ben ik echt verliefd op deze geur. Ik durf zelfs te zeggen dat dit mijn favoriete geur aller tijden is, naast Alien van Thierry Mugler. Het is een hele mannelijke geur, dus je moet er wel van houden. Ik vind 'm goddelijk, en ik ben zeker van plan om 'm binnenkort weer te kopen. Daarnaast blijft de geur lang hangen, en valt de prijs ook erg mee voor 50ml.
Barfly is te koop bij Scotch&Soda voor €39,-.

4. Sleek Face Form - Light
Dit palette lijkt erg op het Naked Flushed palette van Urban Decay die ik al in mijn bezit heb, maar toch wil ik dit palette graag uitproberen. Veel mensen zijn hier enthousiast over, en ik ben vooral benieuwd naar de bronzer en highlighter. Jammer genoeg heb ik de blush die in dit palette zit, rosegold, al. Daarom twijfel ik of ik het palette nog moet aanschaffen. Maar hij ziet er wel prachtig uit!
Sleek Face Form - Light is onder andere te koop bij Boozyshop.nl voor €13,49.

5. Morphe Natural Beauty 12 palette
Steeds vaker zie ik producten van Morphe voorbijkomen: op Instagram, maar ook op veel blogs. De swatches zien er geweldig uit wat me heel benieuwd maakt. De prijzen van dit merk vallen ook mee, wat natuurlijk altijd een pluspunt is. Dit palette vind ik erg mooi, en ik ben dan ook vooral benieuwd naar de oogschaduws van Morphe.
Morphe Natural Beauty 12 palette is onder andere te koop bij Boozyshop.nl voor €17,99.

6. NYX Soft Matte Lip Cream in Abu Dhabi
Ook de Soft Matte Lip Creams van NYX zie ik steeds vaker voorbijkomen, en aangezien ik heel erg van matte lipproducten hou, wil ik deze graag testen. NYX heeft prachtige kleuren uitgebracht, maar de kleur waar ik het meest benieuwd naar ben is Abu Dhabi. Helaas zijn deze lip creams vaak uitverkocht, dus ik moet wachten tot ze weer op voorraad zijn.
NYX Soft Matte Lip Creams zijn onder andere te koop bij Douglas.nl voor €7,50.

7. MAC Honeylove Lipstick
In mijn wishlist kan een product van MAC natuurlijk niet ontbreken. De lipsticks vind ik echt geweldig, en er is altijd wel weer een nieuwe kleur die mijn aandacht trekt. Op dit moment is dat de lipstick Honeylove, een hele mooie nude kleur. De kleur op de foto hierboven komt zover ik weet niet echt overeen met de daadwerkelijke kleur. Ik heb 'm nog niet in het echt geprobeerd, maar de foto's zien er veelbelovend uit. Daarnaast lijkt hij een beetje op Velvet Teddy, een van mijn favoriete lipsticks. Velvet Teddy heb ik al zo vaak gebruikt, dat er niet veel meer van over is, waardoor Honeylove een goede lipstick voor erbij is. 
MAC Honeylove Lipstick is onder andere te koop bij Douglas.nl en maccosmetics.com voor €19,50.

Wat vinden jullie van deze producten? En wat staat er op jullie wishlist?

Bron foto's: Douglas.nl, Boozyshop.nl, Sephora.fr, scotchandsoda.nl

3 comments

  1. Mooie wishlist! De NARS Laguna bronzer en het Sleek palette kan ik je zeker aanraden, gebruik ze zelf dagelijks!

    ReplyDelete
  2. Ik probeerde een favoriet te kiezen, maar dat lukt niet. Het zijn allemaal mooie producten!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD