Social Media

Catrice Liquid Camouflage Concealer


Naast mijn foundation gebruik ik vaak nog een concealer om mijn wallen, maar ook om onzuiverheden weg te werken. Ik was op zoek naar een goede budget concealer, en zo kwam ik de Catrice Liquid Camouflage concealer tegen.

De concealer zit in een normale concealer flacon met een sponsachtige applicator. Persoonlijk vind ik dit soort concealers het fijnst werken. Concealers waarbij je aan het uiteinde moet draaien om het product eruit te krijgen, vind ik maar niets.


Aangezien ik een lichte huid heb, koos ik voor de lichtste kleur: 010 Porcellain. De kleur is erg licht, en daarom zeer geschikt voor een hele lichte huid. Voor mij had 'ie misschien net een tintje donker gemogen, maar ik hou wel van lichte concealers. Vooral onder mijn ogen vind ik een lichte concealer mooi, omdat dit je wat wakkerder laat lijken en je er dan fris uitziet.


De concealer heeft een vrij rozige ondertoon, ook al is het misschien wat lastig om dit op de foto te zien. Eigenlijk heb ik een gele ondertoon, wat ik waarschijnlijk te danken heb aan mijn Indische bloed. Toch kan ik deze concealer wel hebben, omdat hij op een of andere manier minder roze is als je 'm uitsmeert. 

Hier beneden zie je het resultaat:

Zonder concealer


Met concealer

Zoals je kunt zien doet de concealer wel degelijk zijn werk. Mijn wallen zijn minder zichtbaar, waardoor je er wat opgewekter en frisser uitziet. Toch blijven de wallen een beetje zichtbaar, dus een wonder-concealer die je huid er mega egaal uit laat zien is het niet. 


Hoewel het niet de beste concealer is die ik heb geprobeerd, kan ik 'm wel zeker aanraden. Het is een goede budget concealer die je wallen en onzuiverheden camoufleert. Voor mij blijft de NYX Concealer nog steeds een favoriet (zie hier mijn review), maar deze is dan ook al twee keer zo duur. Mocht je dus op zoek zijn naar een goedkope concealer, dan is deze wel het proberen waard. Ook voor de lichte huid is hij dus geschikt!

De Catrice Liquid Camouflage Concealer is te koop bij Kruidvat voor €3,59.

19 comments

 1. Dé perfecte concealer heb ik nog niet gevonden helaas. En die is er waarschijnlijk wel, maar heel stiekem heb ik geen zin om daar 20 of misschien zelfs 30 euro voor neer te tellen! Tot nu toe red ik het prima met mijn Essence concealer. Als die op is ga ik eens voor deze kijken ;)

  ReplyDelete
 2. Ja het is altijd een zoektocht naar de perfecte concealer die zó goed werkt! Ik ben er nog steeds naar opzoek. Fijne review meis!
  Liefs! Evelien

  ReplyDelete
 3. Ik gebruik deze concealer ook, vooral om de donkere kringen onder mijn ogen weg te werken. Voor die prijs doet hij inderdaad goed zijn werk, maar ik vind wel dat hij vrij snel op is. Sowieso een pluspunt dat hij geschikt is voor de lichte huidjes onder ons!

  ReplyDelete
 4. Ik vind deze concealer erg fijn! Ik heb hem laatst zelfs opnieuw gekocht.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb 'm ook al een aantal keer gekocht :)

   Delete
 5. Super! Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe. Denk dat ik deze dan maar eens ga proberen. Fijn review. -x-

  ReplyDelete
 6. Dit lijkt me wel een goede concealer, de mijne is bijna op dus ik denk dat ik deze maar ga halen!

  ReplyDelete
 7. Ziet er best goed uit! Ook fijn dat die geschikt is voor lichte huiden. Ik vind concealers maar lastig. Ik heb veel verschillende geprobeerd, maar allemaal hebben ze toch wat minpuntjes. Door blijven zoeken maar.

  ReplyDelete
 8. Ziet er wel goed uit! Mijn favo is de concealer van Essense; lekker budgetproof en doet zijn werk heel goed!

  ReplyDelete
 9. Ik gebruik deze concealer ook en ben er zo blij mee! Ik voel me meteen een stuk frisser als ik deze aanbreng.

  ReplyDelete
 10. Ben nog op zoek naar n goede concealer, dus ik ga even je review over jouw favoriet ook lezen! :)

  ReplyDelete
 11. Leuk artikel Wies! Komt echt als geroepen, haha. Een tijdje geleden was ik in Londen waar ik een concealer van Collection kocht waar ik echt onwijs lyrisch over ben. Helaas ben ik al een week lang tevergeefse pogingen aan het doen om de laatste restjes eruit te schrapen, dus ben ik écht toe aan een nieuwe. Ik ga ook zeker de review van je favoriet even bekijken! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die Collection concealer vond ik fijn, maar ik verwachtte er zoveel van door alle reviews, dat ik 'm toch een beetje tegen vond vallen. Die van NYX vind ik wel erg fijn!

   Delete
 12. Oh zo zeg, je ziet echt wel verschil! Wat een mooie en duidelijke foto's heb je hiervoor gebruikt. Ik gebruik altijd die van Catrice, met verschillende kleurtjes. Daar ben ik ook erg tevreden over, maar ik ben ook wel benieuwd hoe deze bij mij uit zou pakken!

  ReplyDelete
 13. ziet er heel goed en natuurlijk uit!

  ReplyDelete
 14. Ik gebruik deze om een te donkere concealer te mengen. Samen doen ze t super goed!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD