Social Media

Een nieuwe bril van Polette


Een hele tijd geleden heb ik al wat eerder geschreven over de brillen van Polette, namelijk over een nieuwe bril met sterkte (lees hier het artikel) en over een zonnebril (en hier). Hier was ik over het algemeen erg tevreden over, en een paar weken terug mocht ik van Polette opnieuw een bril bestellen. Vandaag wil ik deze bril en mijn ervaring hiermee graag met jullie delen!

Vanaf mijn 13e begon ik met het dragen van lenzen en een bril. Ik had toen een bril van Ray-Ban, maar doordat dit een kunststofbril was en hij dicht op mijn gezicht stond, kwamen mijn wimpers er telkens tegenaan. Sindsdien heb ik bijna nooit meer een bril gedragen. De vorige bril met sterkte die ik van Polette kreeg vond ik fijn, maar om eerlijk te zijn paste deze niet zo bij mijn gezicht. Daarnaast draag ik liever lenzen, omdat ik een bril helemaal niet gewend ben. Maar af en toe heb ik echt geen zin om mijn lenzen in te doen, en dan komt een bril toch wel goed van pas.

Misschien droeg ik jaren geleden geen bril omdat ik het niet mooi vond. Het dragen van een bril is natuurlijk een hele verandering in je gezicht en van je uiterlijk in het algemeen. Maar ik heb het idee van het dragen van brillen steeds meer 'in' wordt, en dat een bril ook als accessoire wordt gezien. Sommige mensen dragen nu zelfs een modebril met glazen zonder sterkte. Van Polette mocht ik weer een nieuwe bril kiezen om te proberen, en ik ben uiteindelijk voor het montuur Nina gegaan. Op de website kun je brillen kiezen in verschillende maten, en ik ben erachter gekomen dat ik voor de kleinste monturen moet gaan. Nina is een van de kleinste monturen die Polette aanbiedt, en aangezien mijn hoofd niet zo groot is leek me dit een goede optie.

Wat Polette zegt over Nina:
"Dit is de knappe Nina, lief en gereserveerd, dit montuur verbergt een ongelofelijke persoonlijke kracht. Het zal iets vriendelijks aan je gezicht toevoegen. Dit is een zeldzaam mooi montuur en wacht op jou om het te proberen."

Op de website staat er dat de kleur van dit montuur roze is, maar in mijn ogen neigt de kleur een beetje naar rosé. Het is een hele aparte, maar wel mooie kleur. Ik moet er wel aan wennen, maar ik denk dat deze bril erg tof kan staan bij bepaalde kleuren in je kleding.


Naast een bril, ontvang je bij Polette altijd een brillendoekje. Je kunt op de website ook nog andere brillendoekjes en zelfs brillenkokers kiezen. Deze accessoires kosten hooguit een paar euro, en er zitten echt leuke dingen tussen.


 

En dan natuurlijk de bril op mijn gezicht! Wat vinden jullie? Ik moet nog wennen aan de kleur, maar ik vind dat de bril qua grootte en vorm wel goed bij mijn gezicht past. Verder vind ik het verbazingwekkend dat de glazen mijn wimpers niet raken! Dit is in mijn geval best bijzonder, want ik heb al tientallen brillen gepast waarbij dat wel zo was.De brillen van Polette zijn er in verschillende prijsklasse, maar toevallig is dit montuur maar €9,99! Je kunt zelf bepalen wat voor glazen je in de bril laat zetten: met of zonder sterkte en met of zonder gekleurde glazen. Zelf heb ik een sterkte van -1,5 nodig aan beide ogen, en de prijs van deze bril kwam uit op €19,98, echt een koopje! Je kunt deze bril dus ook nemen met gekleurde glazen, zodat je een zonnebril krijgt. Dit vind ik echt een groot pluspunt aan Polette, omdat je als het ware je eigen bril kunt 'maken'.Persoonlijk vind ik Polette echt een heel fijn merk en hun website is ook handig in gebruik. De brillen zijn relatief erg goedkoop, dus een kijkje nemen is het meer dan waard. Wel is het lastig om de grootte van een bril in te schatten, omdat je de bril dus online besteld. Gelukkig staat er bij elk montuur de millimeters, dus je kunt het bijvoorbeeld vergelijken met je huidige bril. Daarnaast wordt er vandaag een Polette winkel geopend op de Kinkerstraat 288 in Amsterdam! Mocht je dus benieuwd zijn naar de monturen, dan kun je daar vanaf vandaag langsgaan.
Dit artikel is in samenwerking met Polette.

12 comments

 1. Oh ik ben benieuwd naar de winkel! Dit montuur is heel leuk! Weet alleen echt niet of het mij gaat staan, haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ik ook! Haha, kun je in de winkel altijd proberen :)

   Delete
 2. Wat een prachtige bril! De kleur staat je echt heel goed.

  ReplyDelete
 3. Wauw wat een gaaf montuur! Staat je super mooi!

  ReplyDelete
 4. Héél leuke bril! Staat je uitstekend!

  ReplyDelete
 5. Wat een gaaf montuur! Hij staat je onwijs goed :)

  ReplyDelete
 6. Hij staat je super, de kleur vind ik juist wel tof! Ik zou graag nog zo'n E-polette willen. Lijkt me ideaal :)

  ReplyDelete
 7. Hij is heel leuk en staat je super!

  ReplyDelete
 8. Oh staat je goed zeg! Ik heb zelf ook een bril van Polette en ben daar echt over te spreken.

  ReplyDelete
 9. Oh staat je goed zeg! Ik heb zelf ook een bril van Polette en ben daar echt over te spreken.

  ReplyDelete
 10. Wauw! Staat je goed zeg, mooi montuur!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD