Social Media

Feest: mijn blog bestaat 1 jaar!


Het is feest, want mijn blog bestaat vandaag precies één jaar! De tijd vliegt voorbij, en het is alweer een jaar verder sinds ik deze blog gestart ben. Om eerlijk te zijn wist ik niet dat ik het zolang zou volhouden. In het verleden ben ik namelijk al vaker blogs begonnen, maar het is me niet gelukt om deze te blijven onderhouden. Gelukkig lukte dit wel bij Nature of Happiness!

Na een jaar geblogd te hebben, kan ik zeggen dat ik al best wat dingen heb geleerd van het hele wereldje. Dit wil niet zeggen dat ik er verstand van heb, maar ik vind het geweldig om dit soort dingen te ervaren. Artikelen schrijven, steeds mooiere foto's maken en samenwerken met bedrijven. Hoewel mijn blog nog relatief klein is, heb ik al leuke samenwerkingen achter de rug en heb ik er veel plezier van. 

Het is niet altijd even makkelijk geweest, want bloggen combineren met alle andere dingen zoals mijn studie, vrienden en tijd voor mezelf valt niet altijd mee. Ik heb een tijd gehad dat ik maar zelden iets online zette op mijn blog, wat ontzettend jammer is. Op dat moment had ik niet de tijd, de energie, of om eerlijk te zijn de zin om te gaan bloggen.

Gelukkig heb ik nu al een wat betere balans gevonden, en heb ik er ook bewust voor gekozen om geen vast schema te maken voor wanneer ik een artikel online plaats. Ik weet dat mensen dit erg waarderen, maar ik wil dat ik met plezier artikelen schrijf en niet geforceerd. Daarom komen er onregelmatig artikelen online. Misschien verandert dit in de toekomst, maar op dit moment vind ik het erg prettig om zo aan mijn blog te werken. Hopelijk kunnen jullie dit waarderen!

Dus, vandaag blaas ik één kaarsje uit voor mijn blog. Helaas niet letterlijk, zo bijzonder dat ik er een echte taart voor ga kopen vind ik het nou ook weer niet, haha! En voor de mensen die mijn artikelen lezen, heel erg bedankt. Ik vind het super om te horen als mensen mijn artikelen leuk vinden, of alleen al mijn foto's op Instagram. Ik hoop in ieder geval dat ik mijn blog nog lang kan behouden, en dat ik alleen maar beter en beter zal worden! Cheers! 

Bron foto: Pinterest

18 comments

 1. Wat leuk! Gefeliciteerd :-) Keep up the good work!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 2. Ah super leuk, gefeliciteerd! Binnenkort kan ik ook mijn eerste jaar vieren :D

  ReplyDelete
 3. Gefeliciteerd! Best gaaf zo'n mijlpaal! Je leert veel en je zal nog meer gaan leren :D

  ReplyDelete
 4. Jeeej, wat een mijlpaal! Gefeliciteerd met je blogverjaardag. <3

  ReplyDelete
 5. Gefeliciteerd met je blogjaardag! Time flies :) Op naar de volgende mijlpaal!

  ReplyDelete
 6. Gefeliciteerd! Op naar het volgende jaar. X

  ReplyDelete
 7. Gefeliciteerd!
  Leuk artikel heb je ervan gemaakt.
  Een jaar vliegt inderdaad zo voorbij. Op naar nog een jaar, hihi.

  ReplyDelete
 8. Wat leuk, gefeliciteerd! Ik zit inmiddels zelf al bijna op 2 jaar :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bedankt!! Zo, dat is ook al een hele tijd :)

   Delete
 9. Gefeliciteerd! Je hebt echt een super leuke blog en ik volg hem dagelijks via bloglovin.

  ReplyDelete
 10. Oeps, een beetje laat maar alsnog gefeliciteerd! :-)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD