Social Media

MAC Stone Lipstick


In de kerstvakantie vond ik het weer eens tijd om een MAC lipstick te kopen. MAC lipsticks zijn echt mijn favoriet: de kleuren zijn prachtig en ze blijven erg lang zitten. De lipstick Stone vond ik al een tijdje mooi en wilde deze graag proberen. Het is een andere kleur dan ik gewend ben, maar daarom vond ik het juist het proberen waard.


De naam van de lipstick zegt het al: de kleur heeft iets weg van steen. Stone is een bruingrijze lipstick met een matte finish. De lipstick kan vrij donker ogen, maar in het daglicht valt dit wel mee. Het is een hele interessante kleur, en waarschijnlijk vindt niet iedereen deze lipstick mooi. Zelf vind ik het wel een hele mooie kleur, ook al is 'ie wat anders dan mijn andere lipsticks. 

  
De huls van MAC lipsticks zijn vrijwel altijd hetzelfde: zwart met zilveren details. Persoonlijk vind ik deze hulzen simpel maar mooi, en ze voelen luxe aan. De huls is namelijk wat zwaarder dan bijvoorbeeld een Rimmel lipstick.
Zoals je op de foto's hierboven kunt zien, is Stone is bruingrijze kleur. Het is een koele kleur, waardoor het je snel wat bleek kunt maken. Zelf vind ik het mooi om deze lipstick te combineren met bruine oogschaduw of een wat warmere kleur, omdat dit voor mijn gevoel het koele wat balanceert. Met nog een koelere oogschaduw erbij vind ik het wat 'too much', tenzij je het weer combineert met een mooie bronzer. 

Ondanks dat Stone een matte lipstick is, brengt hij gemakkelijk aan en droogt 'ie de lippen niet uit. Natuurlijk voelt het niet zo soepel aan als een ander soort lipstick of een lippenbalsem, maar ik vind het totaal niet vervelend voelen. Ook blijft de lipstick erg lang zitten, zelfs na een maaltijd. Toch vind ik het zelf wat mooier om 'm dan bij te werken, omdat de kleur dan wat intenser is.


Ik ben erg blij met deze lipstick, hoewel ik wel nog aan de kleur moet wennen. Stone zal ik niet dagelijks gaan dragen, maar ik vind het zeker een mooie kleur. Waarschijnlijk zullen ook veel mensen gek opkijken van deze lipstick, maar ik denk dat 'ie erg tof kan zijn.

Wat vinden jullie van deze lipstick?

MAC Stone is verkrijgbaar bij onder andere een MAC Store, Douglas of Bijenkorf voor €19,50.

8 comments

 1. Interessante kleur, zal hem zelf niet snel dragen, maar hij staat je goed!

  ReplyDelete
 2. Wauw ik vind 'm je heel mooi staan! x

  ReplyDelete
 3. Het is een gewaagde kleur, maar wauw, wat staat Stone jou ontzettend goed Wies <3 Ik zou er zelf niet zo goed mee wegkomen aangezien ik best een lichte huid heb.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lief, dankjewel! Ik heb zelf ook een lichte huid, maar ik denk dat als je het combineert met een wat warmere bronzer, kan het wel mooi staan :)

   Delete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD