Social Media

Sleek Face Contour Kit


Een paar dagen geleden kwam ik erachter dat de bronzer in mijn Naked Flushed palette van Urban Decay kapot was gegaan. Verder heb ik nog geen bronzer in bezit, en daarom vond ik het tijd om een nieuwe aan te schaffen. Al een hele tijd was ik benieuwd naar dit palette van Sleek, de Face Contour Kit. Omdat ik de blush Rosegold van Sleek al heb, besloot ik het palette zonder de blush te bestellen.

Het palette dat ik bestelde is in de kleur Light, aangezien ik een lichte huid heb. Het palette bevat een bronzer en een highlighter.
Het eerste wat me opviel toen ik het palette binnenkreeg, was dat het echt een klein palette is. Ik had 'm wat groter verwacht, maar eigenlijk is dit formaat wel handig. Makkelijk om mee te nemen; klein en ook erg licht.

De verpakkingen van Sleek vind ik erg mooi: het is een mat doosje met daarom een glanzend logo. Het doet me erg denken aan de verpakkingen van NARS.

  

Wat een prachtig palette, vinden jullie niet? Hij oogt erg luxe, terwijl Sleek een heel betaalbaar merk is. Zoals op de foto's te zien is, is de bronzer net wat groter dan de highlighter. 


  
En dan natuurlijk de swatches! Op de foto's oogt de bronzer vrij koel, maar in het echt lijkt hij iets warmer. Hij is precies goed naar mijn mening: niet te koel, en niet te warm. Ook is hij helemaal niet oranje, een pluspunt! De highlighter is wel koel en neigt een beetje naar roze. 
   


Jammer genoeg was het lastig om de bronzer en highlighter op de foto te zetten, maar hierboven heb ik ze allebei aangebracht. Beide producten vind ik erg mooi, maar vooral met de bronzer ben ik erg blij. De highlighter is mooi, maar persoonlijk vind ik het minder dat deze een beetje rozig is. Hij glanst wel erg mooi!


Ik ben ontzettend blij met dit palette! De bronzer is top: niet te oranje, en past ook goed bij mijn huid. De kleur van de highlighter vind ik iets minder, maar hij is nog steeds wel mooi. Een heel handig palette voor op reis, of gewoon voor thuis. Ik ben fan, en raad 'm zeker aan!

De Sleek Face Contour Kit in Light is onder andere te koop bij Boozyshop.nl voor €8,49.

12 comments

 1. Niet te koel, en niet te warm dat is mooi dan kan vrijwel iedereen hebben. Ik vind de bruine echt mooi. Fijn dat je tevreden bent met dit palette, te oranje hou ik ook niet van. :-)

  ReplyDelete
 2. Mooi zeg! Hij lijkt een beetje op het contouring setje wat ik van Catrice heb.

  ReplyDelete
 3. Wauw, wat een prachtige kit. De bronzer past inderdaad perfect bij je huid. De highlighter vind ik persoonlijk ook erg mooi, maar ik ben dan ook fan van highlighters met een koele/roze ondertoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lief, dankje! Ah snap ik, ik hou juist meer van warme highlighters :)

   Delete
 4. De highlighter werkt fijn en subtiel, als je wilt stroben moet je een andere highlighter hebben though. Ik heb dit setje ook en ben vooral heel erg fan van de bronzer!

  ReplyDelete
 5. Mooi! Die zou ik best willen hebben :-) Ben sowieso fan van Sleek.

  ReplyDelete
 6. ik vind het effect heel mooi en je hebt het duidelijk vastgelegd hoor! :D

  ReplyDelete
 7. Lijkt me een hele fijne kit! Mooi subtiel effect zeg!

  ReplyDelete
 8. Heel mooi! Ik ben de laatste tijd ook van de mooie donkere kleuren. En Sleek is natuurlijk een heel goed merk! :D

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD